2009. február 7., szombat

A leesett gatya

.
Tisztelt balosok! Nektek írok, akik nem veszitek kezetekbe a jobboldali lapokat, és nem nézitek a jobboldali tévéket. Pedig tudom, az ágy alatt olvassátok az újságokat, és kapcsolgattok is, persze csak "véletlenül"…

Gyertek ki az ágy alól, mindennek vége, főnökötök megbukott, kormányostul, MSZP-stül, SZDSZ-estül. Higgyetek nekem, már nem segít semmi a Böszmén! Túlhazudta magát. Szomorú dolog, hogy egyáltalán eddig tartott. Nosztalgiából többször visszaszavaztátok a bolsi múltat, de ez a krumplileves már nem az a krumplileves. Azt hittétek, ha egy pufajkás janicsár őrködik felettetek, örökké lesz kőbányai sör és virsli. Helyette a Bokros-csomagot kaptátok, persze ezt érdemeltétek, cserébe a taxisblokádért.

2002 után, megkésve ugyan, de megtudta az ország, a D–209-es zsúrfiú a KGB ellen harcolt. Persze ti ezt a mesét is megettétek, csak hogy mentsétek átmosott agyatokban a bukott eszme diadalát! A sok ígéretet – amelyeket tettek nektek a vörösök – be kellett tartani, ezért már akkor kezdték az ország eladósítását, már akkor kihúzták a gatyátokból a madzagot. Mára a gatya leesett, és itt álltok pucér hátsóval, ezt már azonban ennek az ámokfutónak köszönhetitek, aki a magyarokat a saját hazájukban először csak összeveszítette, később össze is verette.

Tényleg, balosok, miben reménykedtek? Kádár nem jön vissza, feltámadásában még ateista pártotok vallási tagozata sem bízhat. A panellakások lassan összedőlnek, a hétvégi telkeitek helyén multik nőtték ki magukat, adómentesen, ti meg helyettük fizetitek velünk együtt az adót. Hagytátok saját pénzeteken a saját agyatokat átmosatni. Betegesen féltek Orbántól. Ha rajtatok múlik, az idők végezetéig hagyjátok magatokat megvezetni az Őszöditől, aki nektek hazudott csak igazán! Mindent ígért, ha kellett, zsidó volt, ha kellett, cigány, csak hazafi nem, néha a tenyerét a szívére téve lehet, hogy a Himnusz helyett az Internacionálét énekelte magában. Az ő nagy emberszeretetéből csak annyi hasznotok maradt mára, hogy a pártkönyvetekkel begyújthatjátok a sparheltot. Nyugdíjatok semmit sem ér, ezért gürcöltetek egy életen át? Egy rendes pufajkát sem tudtok venni a következő télre.

Ez nem vicc, tisztelt balosok! Ez a banda mindent eladott a fejetek fölül, még a velünk közös vagyont is, a nemzet vagyonát. Habár ti soha nem akartatok velünk közösködni, a hatvan év számotokra egyetlen dolgot tett egyértelművé: minden jog nektek volt fenntartva a szabad rabláshoz. Be kell látnotok, az időtök lejárt, elhervadt a szegfű, hiába öntöztétek az elmúlt húsz évben. Elvbarátaitok, a szabad madarak egy része már ketrecbe zárta magát. Ne legyetek szomorúak miattuk, ráértek majd akkor könnyezni, amikor főnökeitek követik őket. A nemzet haragja előbb-utóbb mindenkit és mindent elsöpör, rajtatok múlik, hogy az utolsó órában észhez tértek, és nem hallgattok tovább a belőletek és belőlünk milliárdossá vált hazug társulatra és az őket kiszolgáló médiumokra. "Trükkök százait" vetették be ellenetek, és még most sem akartok tanulni. Pedig már a tanulóévek is lejártak. Szociális érzékenységét állandóan hirdető főnökötök mára már annyira elvesztette ítélőképességét, hogy a még nagyobb nyerészkedés reményében a családi pótlékot is megadóztatná, hogy még több pénze legyen őrző-védő seregének fenntartására. Semmi sem elég neki, sem erkölcsileg, sem anyagilag. Ha kell, odáig merészkedik, hogy felhasználva a zsidóság érzékenységét, rendszerességgel kijátssza az antiszemita kártyát. A zsidó adu az egyik legveszedelmesebb fegyver, hiszen evvel nemcsak sebeket lehet feltépni, embereket félelembe hajszolni, hanem az ország nagyobbik felét antiszemitává bélyegezni. Ezt az ocsmány dolgot hatalomra kerülése óta a médiumok segítségével, rendszerességgel játssza ki az az ember – egyelőre még Magyarország helytartója –, aki naponta ki-be járkál egy zsidótól rekvirált villába. A balos médiumok természetesen jó bolsi szokás szerint hallgatnak e tényről, pedig éppen ideje lenne már, hogy az antiszemitizmusra oly érzékeny tollforgatóik véleményt nyilvánítsanak, mi több, felszólítsák, ha erre a kis időre is, amíg még hatalmon marad, költözzön egy másik villába. Ez a korrektség lenne elvárható tőletek balosok, balos mediátorok, de mit várhatunk tőletek? A kudarckormány szinte már a pokolba vezetett benneteket, és ezt akarja tenni mindnyájunkkal, barátkozzatok a gondolattal, többet nem fogtok nyerni, remélem, nem kell várnunk 2010-ig, előbb mozdulunk, ha akartok, jöhettek ti is, nem fog fájni egy kis séta a Kossuth térig, a haza nem küld el benneteket külföldre, mint ahogy megtette főnökötök, hogy elküldte az ország nagyobb részét.

Igen, merjetek nagyok lenni, balosok. Bukott vezetőitek nélkül. Eljött a cselekvés ideje!

Vámos György, újságíró, műsorvezető
Forrás: Magyar Hírlap
.

Nincsenek megjegyzések: