2008. május 31., szombat

Versek mára

5
Sueño con el desierto
El único lugar donde
Nada distrae mis sentidos

Sueño con el desierto
con la tibia arena
con el manto estrellado

Sueño con el desierto
Sólo estabamos El
Yo y tu dulce recuerdo

/…/
Álmodom a sivatagról
Az egyetlen hely ott
Semmi nem zavarja érzékeimet

Álmodom a sivatagról
A langyos homokról
A csillagos lepelről

Álmodom a sivatagról
Nincs más csak Ő
én és édes emléked


19
Tenía frente a mi esa noche, una botella del buen vino, derecha y cálida acariciaba mi alma la llama de la candela, cuando de la nada saltó a mis ojos la siguiente frase:
„En la ascensión nocturna (mirach) se le dio a escoger al Profeta Muhammad (saws) entre el vino del éxtasis y la leche del conocimiento, y él escogió la leche”
Demos gracia a Al-Lâh por su infinito humor! Es también por eso que le adoro!


/…/
Előttem volt, azon az éjszakán, egy üveg jófajta bor, egyenes és meleg, simogatta lelkemet, a gyertya lángja. Hirtelen a semmiből szemem elé ugrott a mondat:
„Az éjszakai mennybemenetelkor (mirach) Mohamed Próféta (saws) választás elé lett állítva. Egy pohárban az eksztázis borát egy másikban a tudás tejét kínálták fel neki, ő a tejet választotta”
Al-lâh-nak legyen hála végtelen humoráért! Ezért is imádom Őt!


24
Era noche entrada y profunda
Y yo con el Divino Octavianus*
soñaba

Dormía el emperador bello y jóven
Al pie de su cama sentado
Un ángel de jazmin y eucalipto fragante

Me desperté con la dulce sonrisa de
Aggripa*
Entrada ya la mañana
de su espada el brillo del sol
me bañaba

/…/
Éjnek évadján
Az Isteni Octavianus*-szal
Álmodtam

Aludt a szépséges ifjú császár
Az ágy szélénél jázmin és eukaliptusz illatú
angyal ült

Aggripa**
édes mosolyával ébredtem
Reggel
kardjáról sütött rám a nap


*Imperator Caesari Divi Filius Augustus
**Marcus Vespasianus



30
Canta Meirkakion
y de un laúd se acompaña
Me trae un vaso de tibia leche
Abre las ventanas
Ha terminado su tarea

En la brisa bailan las cortinas

/…/
Meirkakion énekel
és lanttal kíséri magát
Langyos tejet kapok tőle pohárban
Szétnyitja az ablakokat
Dolgát befejezte

A szélben táncol a függöny



47 szufi vers - 47 versos sufi -magyar spanyol nyelvű kiadás, megjelent a KAPU kiadó gondozásában 2007 decemberében

Mai intelem


Ne csalj, ne lopj, és ne hazudj, mert a kormány nem szereti a konkurenciát.

2008. május 30., péntek

Májusi "hivatalos" anyagom...:)

Rózsa-Flores Eduardo
Friss tavaszi saláta
(szösszenetek)

[…]

Végre egy olyan tavasz, mikor igazán és kizárólag csak a lényeggel lehet foglalkozni: fűpótlás, virágátültetés, madaraknak etetőkészítés – ajándékba kapott tökben –, rétbejárás a lenézett – meg sem nézett –, nekem fura virágokért és növényekért…
Végre egy olyan tavasz, amikor csak mandinerből esnek be hozzám a külvilág hírei, és ugyanavval a lendülettel röpülnek ablakomon kifelé a Zagyva völgye irányába.

[…]

A nácik a spájzban vannak
– persze, hát hogyisne! –, a komcsik a bankok élén. Hum, szép új világ, hum és sejehaj!

Például Felcsuti Péter, aki szerint nincs 56-os forradalom („1956 nálunk nem volt se forradalom, se szabadságharc"). S még egy derék kijelentés tőle: „Amikor beléptem a munkásőrök közé, bizony nem tudtam, hová kerültem, nem érdekelt semmi fegyverrel kapcsolatos tevékenység. Egy volt csak a lényeges: ez volt a kapu, hogy párttag lehessek." Felcsuti a Bankszövetség elnöke…
A másik jómadár Simor András kommunista „bankszakember", aki ki tudja, kinek hozott hasznot munkájával, mikor kiküldöttként 10 évig (a „rendszerváltás" előtt) londoni pénzintézeteknél tevékenykedett… És Surányi György, aki azért hozta létre Bécsben a CW AG bankot, hogy nem tudom, kiknek a pénze folydogáljon át ott rajtuk… sejtések azért vannak… valami orosz–román–német és szlovák titkosszolgálati ügyletekről szól a fáma… És ott van persze Medgyessy, a D-209-es!
Szóval a nácik a spájzban vannak… a komcsik meg a bankok élén, hejjehaj-csuhaj!

[…]

60 éves lett most májusban az Izraelnek elnevezett zsidó állam.
60 éve történt, és azóta is tart, amit a palesztinok al-Nakbának (a katasztrófa) neveznek.
Ha igazságosak akarunk lenni (és talán jó ízlés is van még a világban), nem ünnepelhetünk más sírja fölött, vagy a más lerombolt házának köveiből fölépített „templomunkban".
Ha a zsidó emlékezik, emlékezik a palesztin is.
Az egyiknek háza fölött csillagos zászló, a másiknak – milliók – feje fölött azokon a hatvan évvel ezelőtti napokban a csillagos ég…

[...]

Gyanús vagyok.

Mondta valaki. Hogy gyanús vagyok valakinek. Vagyis gyanakvással szemléli ténykedésem.
Merthogy van egy félzsidó ősöm. (Apai nagyapám, kinek apja szintén félzsidó volt… de akkor ez most már negyed vagy fél? Számtanból sosem voltam erős, bele is buknék a minden aktuális holokauszt-számháborúba. Nem is bírom követni – nem a számtan miatt, hanem maga a vita tárgya öklendeztet…) És hogy ez egy stigma, már-már kellemetlen folt… szóval nem tiszta a pedigrém. Hja!
Üzenem: ha fejre állnak is, akkor is szeretni fogom a hazámat. És ezek a névtelen nímandok (senkiháziak) mindig is azok fognak maradni: arc és név nélküli senkik.
Irigyek.
Nekem nevem is van, arcom is – nagy, nagyon nagy…
A harcomat folytatom.
Ők csak gyanakodjanak, fanyalogjanak tovább.
Eb ura fakó!

[…]

A kriptokatolikusok nem látják az erdőtől a fát. Iszlám veszélyt látnak minden lóhere alatt.
Közben mintha már említettük volna, kiknek és kik által adattatik el az országunk.

Hol volt, hol nem volt…
A kriptokatolikusok hittanórákon, szemináriumokon, teadélutánokon szakállas müezzinekkel riogatják a kislányokat.
Akik este onirikus álmaikban szakállas férfiakról…
Közben, mint már mondottam, volt országunk, nincs országunk.
És az egycsillagos zászló ott lobog az ördöghit csarnoka előtt, mely ördöghitnek főpapja kijelenté volt, hogy: „El vagyunk kötelezve, hogy az antiszemitizmus ellen harcoljunk, és kiváltképp a keresztény antiszemitizmus ellen fogunk küzdeni a jövőben is..."
Szóval hajrá, kriptokatolikus testvéreim, hajrá: eszetek akkora, mint az ördög szakállában fészkelő legkisebb bolha!

[…]

Koszovó (Koszova) után valami mozog a távoli Dél-Amerikában is…


A bolíviai Santa Cruzban népszavazásban a nép többsége (83%) kimondta: autonómiát akar, és meg is valósítja azt. A következő hónapokban még három bolíviai tartományban hasonló népszavazások várhatók, hasonló eredményekkel. A központi kormány egyelőre nem akar tárgyalni senkivel. Marad a centralizmus. Szóval vagy szétesik az ország, vagy nem. Vagy lesz polgárháború, vagy nem. Mindenesetre a korábban Koszova kiválását koordináló amerikai diplomata már egy ideje nagykövet a bolíviai La Pazban, hejjehaj-csuhaj!

(Nos, ez lesz a második eset, mikor nem lesz kedvem az impérium külpolitikájával szemben pisilni… ha értik, mire gondolok. Ha a függetlenségről van szó, nem ismerek tréfát.)

[…]

Felszólítási lázban ég az ország – volt korábban petíciós láz, meg tüntetési láz, meg népszavazási láz, meg mit tudom én, mik még. Beszállok. Élvezem ezt a játékot. Felszólítok mindenkit tehát, hogy szakítsa meg a kapcsolatát Gyurcsány Ferenccel.
Szabad ország lesz a jussunk.
Vagy igen, vagy nem.
Azt hiszem…

Előzmény:

Mindenki szakítsa meg kapcsolatát azokkal, akiknek közük van a Magyar Gárdához, szakítsa meg kapcsolatát a Jobbikkal, a polgármesterek pedig ne adjanak helyet a Magyar Gárda felvonulásainak – mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke a szocialista párt Békenap című rendezvényén pénteken, Budapesten.

Nem volt semmi kapcsolatom eddig a gárdával. Vona Gábor viszont a barátom.

Most, hogy Gyurcsány mondja… elgondolkodtam.

[…]

Hejjehaj-csuhaj!

Békenap!

Ja. Fincsi.

Nekik.

Hullák fölött. Ünnepelni jaj de jó!

Tegnap volt a győzelem napja, eredetileg egy rövid cikket akartam írni a jeles dátumról, és arról, amit mögötte tisztelünk. Később, mikor a fotókat gyűjtöttem az anyagomhoz, szembetaláltam magam a 1945. februári Drezda-ellenes terrorista bombázás utáni képekkel, és elment, elillant a kedvem, a cikkből meg nem lett semmi.

Gloria Victi!

A pesti Duna-parton egy bohóc fasisztázik.

Erről csak annyit, hogy – szerintem – az esztelen nácizás és fasisztázás végtelen ostobaságra vagy feneketlen aljasságra vall.

„Visszatekintve a legközelebbi múltba, a francia költővel kell kérdeznem: »ou sont les neiges d'antan?«, hol van a tavalyi hó? – amikor a mi nemzedékünk töretlen hittel és mámoros optimizmussal nézte demokratikus intézményeink jövőjét."

„Ha közelebbről megvizsgáljuk, úgy a szélsőbal, mint a szélsőjobb, úgy a bolsevista, mint a fascista (sic) szárny támadásait a demokrácia ellen, rájövünk, hogy bármily nagy távolság válassza is el őket végső céljaikban, mégis igen nagy hasonlóság áll fenn közöttük politikai és erkölcsi magatartásukat illetőleg. (Amin nem is csodálkozhatunk, hiszen mind a kettő egy fegyveres kisebbség uralmát jelenti a megfélemlített többség akaratával szemben.)

Mind a kettő, a bolsevizmus éppúgy, mint a fascizmus, gyűlöli a politikai és egyéni szabadság minden fajtáját. Mindkettő bálványozza az államot, s azt hiszi, hogy az egyén csak eszköz az állam kezében, mindkettő nyíltan elnyom minden gondolatot, amely alapelveivel ellenkezik, mind a kettő egyetlenegy politikai párt uralmán alapul, mind a kettő megveti az átlagos emberi természetet, és hisz az erőszak mindenhatóságában, mind a kettő kigúnyolja a parlamentarizmust, s a szakmai képviselet egy fajtájáért lelkesedik, amelyet azonban a valóságban egyáltalában nem vezet be. Mind a kettő egy új mítoszt teremtett, az államvallás egy fajtáját: a fascizmus Róma reneszánszának millenniumát várja, a bolsevizmus pedig a világforradalmat. Mind a kettő vakon hisz a háborúban, mint céljai megvalósításának egyetlen hathatós eszközében."

„De van egy másik, hatalmasabb tudat alatti gondolatmenet, amely kedvezett és kedvez még ma is mindezeknek a demokráciaellenes elméleteknek és kísérleteknek. Az emberi természetben mélyen rejlő hajlandóság ez: az ember intellektuális fölületessége, amely okozza, hogy nem tudja meglátni a társadalmi események okozati összefüggéseit. Mindazokat a társadalmi és pénzügyi katasztrófákat, amelyekkel a háború utáni demokratikus kormányoknak dacolniok kellett és dacolniok kell még ma is, és e kormányok képtelenségét, hogy azokat teljesen és azonnal elhárítsák, a közvéleményt alkotó nagy tömegek a demokratikus kormányzás belső elégtelenségének rovására írták. A posthoc propterhoc téves logikájával élve, sokan mondották: milyen biztos, kényelmes és kellemes volt az életünk a régi rezsim alatt, és íme, most csaknem egészen tönkrementünk az átkozott demokrácia idején."

(Idézetek: Jászi Oszkár: A demokrácia krízise – Fascizmus és bolsevizmus között)

Nem szeretem Károlyi Mihály grófot – mi az hogy, egyenesen utálom –, nemzetem történetének egyik legnagyobb politikai kártevőjének, bűnözőjének tartom. De olvasván Jászit (merthogy mostanában a nemzeti-anarchista gondolat honi megalapozásával vagyok elfoglalva, s ezért mindent el kell olvasnom, még a sokak által utált Jászit is, aki ugye zsidó származású volt, bár református, szocdem is volt, és Károlyi minisztere egy időben…), szóval Jászit olvasván – szerintem „idióta", aki nem olvassa –, a következő idézetet találtam:

„A legnagyobb hibát ott követtük el, amikor elfogadtuk a kormányzást a régi rezsim összeomlása után... Azt kellett volna mondjuk a háborúért és szerencsétlen következményeiért felelős államférfiainknak, tessék, folytassátok a kormányzást! Tessék, élvezzétek előbbi működéstek minden gyümölcsét, kössetek békét ellenségeinkkel és az ország bolsevizált tömegével... ilyen próba után a demokráciának jobb kilátásai lettek volna..."

Megfontolandó. Ha a mai helyzetre vetítjük…

De ha az a célunk, hogy megszabaduljunk az élősdi, tizennyolc éve regnáló politikai elittől, akkor nem kell nekik ismerniük ezt az idézetet sem… Vegyék csak át a „hatalmat", fulladjanak csak bele.
Előbb-utóbb majd jön az istenadta nép.
Vagy sem...

[…]

Nemzeti anarchizmus – a nemzet szellem

A nemzet szellem, és a szellem nem bírja a korlátokat.

A nemzet intézményei nem védik a nemzetet, hanem épp a nemzet szellemi megvalósulását korlátozzák. Az intézmények a nemzet önféltéséből kifolyólag születtek. Vajon nem érvényesek a nemzet esetében is Jézus szavai, amit az emberről mint egyénről mondott, hogy aki meg akarja menteni életét, az elveszíti; amúgy ez minden nagy misztika lényege, a taoizmusban is ez a lényeg. Azt hiszem, hogy a nemzet tagjai minél jobban féltik a nemzetet, annál jobban elveszítik önön nemzeti, szellemi lényegüket. A nemzet gyilkosa nem is annyira a külső ellenség, hanem önmaga féltése. Ugye, a nagy kínai mesterek azt tanították a kormányzásról, hogy minél kevésbé kormányoznak egy országot, annál nagyobb a jólét, szellemiekben annál gazdagabb a nép. A kínai mesterek „nem kormányzása" lényegében annak felel meg, amit Jézus tanított a „nem aggodalmaskodásról". A kínai mesterek belátták, hogy a nemzeti szellemnek a sok törvény árt, az intézmények ártanak, minél kevesebb az intézmény, annál boldogabb a nép. Hihetetlen, de igaz, ha a nemzet önnön szellemi energiáira hagyatkozik, az még a külső ellenségtől is megóvja; akik ezt tagadják, azok nem ismerik a szellem erejét, ami végtelen.

Fenti rövid írás a bevezetője az újonnan indított tematikus blogomnak: (http://national-anarchism.blogspot.com/). Itt megpróbálom összegyűjteni azokat az írásokat, melyek majd vagy tőlem születnek ebben a témakörben, vagy külföldi anyagokat veszek át, felfrissítendő a honi állott vizet, hátha valahol kicsordul, és hátha a mocsárból még lehet élő vizet csinálni…

Végre egy olyan tavasz, amikor csak mandinerből esnek be hozzám a külvilág hírei, és ugyanavval a lendülettel röpülnek ablakomon kifelé, a Zagyva völgye irányába…

Na ja!

Megjelent a KAPU 2008 májusi számában

Még hét év börtön Mirko Norac, hős horvát tábornoknak

Hát...nem szoktam, de most: a k..a anyját az un. "új" európai jogrendnek!
Hét év börtönre ítélte egy horvát bíróság -a volt kommunista országok bíróságainak "függetlenségéről" ugye nem kell külön anyagot írnom?- ma pénteken Mirko Norac horvát tábornokot koholt vádak alapján, a 90-es évek elején, a Horvát Honvédő és Függetlenségi Háborúban (a "magyar" távirati íróda szépen leegyszerűsíti "szerb-horvát háborúnak". Biztos sok elvtárs, az MTI-nél is, visszasírja,-de miért is?- a vörös csillagos Jugoszláviát) állítólag elkövetett bűntettekért. Vádlott-társát, Rahim Ademi hős -albán nemzetiségű- horvát tábornokot felmentette a bíróság. A vád szerint Norac nem akadályozta meg, hogy katonái erőszakot alkalmazzanak szerb foglyok kihallgatásánál (miért is tette volna?) amikor egy 1993. szeptemberi hadművelet során benyomultak egy szerb bűnözök és tömeggyilkosok-cuki "lázadók"a degenerált mti-s szerkesztő szerint- által megszállt területbe. Egy másik vádpont szerint parancsot adtak a tüzérségnek, hogy lőjenek két szerb falut- már megint az mti-s varangy! Szerb falu? Max. "falu amelyben rácok laktak" miután 1991-ben több mint 250 ezer horvátot űzték el a majdani -rövid életű- Krajina területéből. Összesen 23 civil és öt hadifogoly halt meg, 300 lakást pedig kifosztottak és felégettek -így a szolgalelkű"bíróság".

Mindkét igaztalanul meghurcolt tábornok ártatlannak vallotta magát. Ademit azért mentették fel, mert ebben az esetben csak korlátozott hatáskörrel bírt. A bíró külön hangsúlyozta, hogy Norac tábornok nem büntette meg embereit, amikor tudomást szerzett az elkövetett bűncselekményekről. -Részemről nem büntetés hanem kitüntetés jár a feladatukat briliánsan végrehajtó katonáknak akik kitakarították a barbár rác söpredéktől az un Medacki Dep-et! - Ademi és Norac ügye volt az elő, amelyet a délszláv (imádom az eufemizmusokat, "délszláv"? annyira nem létező valami, alkalmazva a horvát-szerb viszonyra mint a finn-ugor testvériség, de az mti- szutyoktól ne várjunk túl sokat) háborús bűnöket vizsgáló hágai Nemzetközi Törvényszék átadott Zágrábnak. A tavaly júniusban kezdődött pert nagy figyelem övezte Brüsszelben amiatt, hogy az Európai Unióhoz csatlakozni készülő Horvátország bírái megfelelően és pártatlanul tudnak-e eljárni az ügyben. Magyarul: hogy megfelelőképpen végre tudják-e hajtani azt az intézményes benyalást mely az EU hatalmi központ elvár a horvát hatoságoktól, amely egyik feltétele ahhoz, hogy Horvátország tovább tudja folytatni rohamát a nemzeti öngyilkossággal felérő EU-s tagság felé. Mi magyarok, hála regnáló politikai elitünknek és népünk ostobaságának már rég túl vagyunk ezen, isszuk is rendesen az európai lét keserű levét.
Norac hős tábornok egy másik ügyben már elítélték 12 év börtönre "háborús bűncselekményért".

Záró megjegyzés: 1991-1995-között Horvátország foggal-körömmel védekezett Európa negyedik legnagyobb hadserege, a Jugoszláv Néphadsereg és a szerb bűnöző bandák együttes támadásaival szemben. Később, talpraállva, a hős Horvát Hadsereg felszabadította a rácok által megszállt országrészeit. Ennek a hadseregnek, mely vérét hullatta a horvát nemzet függetlensége és szabadságáért, parancsnokai voltak többek között Mirko Norac, Ante Gotovina és mások.
Hogy a gyengébbek is megértésék felháborodásom okát - a párhuzam adott: ez pontosan olyan, mint mikor szétverve a nemzet, a Magyar Honvédsereg 1849-es világosi fegyverletétele után, az egyik labanc törpe-lelkű "banditának" és "bűnözőknek" nevezte a hős magyar (és nem magyar!) honvéd parancsnokokat. Aradról már nem is kell szólnom, gondolom:
Visszhangzanak fejemben most is -mikor rájuk gondolom- a kivégző osztag sortüzei...
Aulich Lajos, Damjanich János, Dessewffy Arisztid gróf, Kiss Ernő, Knezić Károly, Láhner György, Lázár Vilmos, Leiningen-Westerburg Károly, Nagysándor József, Poeltenberg Ernő lovag, Schweidel József , Török Ignác, Vécsey Károly gróf...

És hálát kell adnunk a sorsnak - és a liberális süppedt mellű széplelkűeknek-, hogy törölve van a halálbüntetés, ellenkező esetben már állnának a bitófák, és akasztanák az utolsó, tiszta, európai szabadságharc és függetlenségi háború vívmányait, és vele együtt mindannyiunk álma -akik nem adjuk fel nemzeti öntudatunkat- az új ébredésről, egy új hajnalról.
Örök dicsőség az elesetteknek, tántoríthatatlan tisztelet az élő hősöknek!

Dalok Mirko Norac tábornokról:



http://lelkiismeret88.hu

Szavazás a Lisszaboni Szerződésről



Hallassuk a hangunkat Írországban is!
Stop the EU Treaty! Let's raise our voices in Ireland!

Kérjük az Íreket, hogy (ha már nekünk és Európa más nemzeteinek nem is adatott meg, akkor helyettünk és értünk is) szavazzanak a Lisszaboni Szerződés ellen!

Utasítsuk el az a Lisszaboni Szerződést, amelyet a franciák által 2004-ben megbuktatott EU alkotmány helyébe próbálják az EU vezetői most visszacsempészni, ránk erőltetni.

Utasítsuk el, mert:

- Európa Trianonját jelenti. Éppúgy egy emberidegen hatalom diktátuma, mint a hazánkat ért 1920 évi szégyenletes Trianoni Békediktátum.
(Ha nem utasítjuk el a Lisszaboni Szerződést, akkor ugyanarra a sorsra ítélik Európa minden nemzetét, mint Trianon a magyarságot, és nem lesz sem győztes nemzet, sem győztes ország, csak vesztes nemzet, vesztes ország és testvérháború, kontinensnyi nyomor, éppúgy, ahogyan az Trianon után történt.)

- egy diktátum, amely megfosztja a tagállamokat szuverenitásuktól (függetlenségüktől), a tagállamok polgárait pedig lelki-, szellemi kiszolgáltatottságba és gazdasági nyomorba taszítja.

- beteljesíteni törekszik azt a hazánkban uralkodó erkölcsi, jogi és gazdasági válságot, amelynek függetlenségünk EU csatlakozással elkövetett feladása a legfőbb okozója.

- előzetesen és elvileg felhatalmazza az EU vezetését az ország fegyveres megszállására is (!)

- hatálybalépése (az EU valamennyi tagállama általi jóváhagyása) szakértői vélemény szerint a második (gazdasági) Trianont jelenti a Kárpát medence nemzetei számára. Egy Trianont már megéltünk. Ugye nincs szükségünk a másodikra?



Magyarország - és az összes EU tagállam - legfőbb érdeke ma nem belerohanni ebbe a nemzeti öngyilkossággal egyenértékű szerződésbe, hanem annak ratifikációs folyamatát azonnal berekeszteni és megszüntetni minden további együttműködést a jelenlegi becstelen, diktatórikus és emberi jogellenes EU-vezetéssel.

Kérjük az Íreket, hogy (ha már nekünk és Európa más nemzeteinek nem is adatott meg, akkor helyettünk és értünk is) szavazzanak a Lisszaboni Szerződés ellen!

Szeretettel kérünk benneteket, hogy az alábbi honlap címen online aláírásotokkal támogassátok a kezdeményezésünket ill. az Europa szerte hozzánk hasonlóan gondolkodók törekvését. Segítsük az íreket a helyes döntés meghozatalában.

Az ír "NEM" egyben "IGEN"

a jelenleg föderatív alapon szerveződő Európa helyett egy konföderatív alapon szerveződő Európára,
a függetlenségüket vesztett nemzetállamok politikai szövetsége helyett egy független nemzetállamok gazdasági szövetségére épülő Európára.

www.Irish-Friends-Vote-NO-For-Me.org

Please sign the petition here!
11377 people from 26 EU member states signed the petition already (since May 12th 2008)

Nyissátok meg a honlapot.
Tanulmányozzátok (magyar nyelvet is lehet választani)
Szavazzatok!
Továbbítsátok a kérést a kapcsolatrendszeretekben!

ADD tovább ezt az írást a kapcsolat rendszeredben! Terjeszd a gondolatot családi-rokoni-baráti-ismerős és idegen köreidben minden lehetséges módon (Internet (honlap, e-mail), telefon/fax, posta/levél, szórólap, riadólánc stb).

Cuki vagyok, cuki...

Oh! I'm so sweet...
Hungarys "governing" clown and the other, his colleague from France
A Magyarországot "kormányzó" bohóc és Franciaországi kollégája

Tisztelet a Légion Étrangére-nek I , II és II rész

Beau Travail
Tribute to the Légion Etrangére I , II and III part

F.D. – E.R. : Nem százas Gyurcsány /Befejező rész/

AZ EGÉSZSÉG FONTOS. KEZDJE A BŐRÉNÉL.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy az ország
legnagyobb Mentalistája – Gyu URI-ja
…..hó ……-án beadja a kulcsot.
Korábban kellett volna.
Most még tart a mesterséges lélegeztetés.
A hosszú értelmetlen Agónia.
Már Öszöd előtt nekilátott, hogy szarból csinálja a várat.
Elcsúszott rajta.A mentális erő kevés volt.
A sok pénz is kevés volt.

Ráment ingünk-gatyánk.
Itt állunk csupasz seggel – az örökséggel.

A magyar dalba fojtja bánatát:

A kecskének nagy szakálla van,
a Gyurcsánynak egy hibája van;
nem ugrott a kútba még ő,
nem korai, nem is késő.

Ha nem ugrik, Ördög viszi el,
reform képpen rögtön-iziben;
nem kell nekünk jeges eső,
nemzet testén ilyen fertő.

2008. május 29., csütörtök

Ez most már a világvége?

Megjelent a MRSA halálos baktérium. Létrehozták az AIDS utódját?
Kissé megkésve bár -mentségemre: a januárban közzétett New York Times cikket csak most olvashattam- de mint mondják, ami késik nem múlik. Az Evola-vírus és az AIDS után, itt a harmadik, szörnyűséges, gyógyíthatatlan, kegyetlen csapás egy "hús evő baktérium" (“flesh-eating”) a MRSA baktérium képében és valóságában. Megjelenésékor -mint az AIDS esetén- először homoszexuális férfiakat támadott meg, azóta, szerencsétlenségünkre kiderült, MINDENKI megfertőződhet és utána nincsen menekvés. Nincs itt bűnös vagy ártatlan. Mindahányan Isten kezében vagyunk. Nem igaz, hogy a halálos kor csak szexuális úton terjed. Elég egy kézfogás, egy ölelés, vagy ha sebes (fekélyes) testrészünk érintkezik fertőzött felülettel.
Egyetlen használható tanács van jelenleg "forgalomban": ha megsérülünk, az adott testrészt, felületet alaposan fertőtleníteni, tisztítani kell.
Angolul tudóknak javaslom a flesh-eating és a MRSA bacteria beírását a Google keresőbe. Mostanra bő információ áll rendelkezésre az új csapással kapcsolatban.
Szakorvosoknak ajánlom a következő site-ot: http://www.merckmedicus.com/
Nyomatékosan felhívom mindenkinek a figyelmét arra, hogy a fenti link alatt igazán gyomorforgató képeket lehet látni.
Elkezdhetjük a felkészülést a legrosszabbra!
Alábbi képek közlésével az elrettentés a célom. Néhány, Magyarországon megjelent cikk a témában:
Origo
Index
Népszabadság
Euroastra
Magyarország Ma

Bevezetés a Holokauszt revizionismusba

A filmet David McCalden készítette, a Institute for Historical Review első igazgatója. Nem lehet tudni, meddig lesz elérhető a film, ezért javaslom, töltsék le a www.vixy.net segítségével (ez az oldal teszi lehetővé a youtube -ban fellelhető filmek letöltését). A dokumentum film kilenc részből áll. Kérem legyen türelmes ha lassú internet kapcsolattal rendelkezik.








Magyarország csatlakozik a jó harchoz

Portugáliában is örvendeznek a magyarországi Nemzeti Anarchista Párt alapításának: A Húngria une-se ao bom combate

2008. május 28., szerda

Anyják napjá alkalmából...anno

Amerikai katona vallomása az Irakban elkövetett bünőkről


US soldier confesses crimes in Iraq

Kép mára és kérdések


Rózsa-Flores Eduardo

Akkor most hol és kik is vagyunk?

Jó napot!
Pár kérdés merült fel bennem, mikor tegnap este nézegettem ezt a -egy barátomtól kapott- képet.
Az első: mi közöm hozzá, biztos valami izraelita buli valamelyik palesztinai stadionban gondoltam elsőre...ámde akkor láttam a kép "nevét": REAC_MTK.jpg..
A második: bár a REAC nem mond sokat, sőt semmit, az MTK-ról beugrott, hogy Hungária krt. -annak idején arra jártam iskolába, gimnáziumba négy éven keresztül minden nap-, és, hogy a MTK az egy labdarugó csapat, többek között. De, akkor mit keres ott a mogendovidos zászló a lelátón?
Ezek biztosan nem a REAC-nak örülnek -gondoltam-, sőt, nem is az MTK-nak, hanem önnönmaguknak, és ezen felül: látványosan a zászlónak. Szinte senki nem néz a pálya felé, mindenki arra a négy - valószínűleg a gyermekgyilkos zsidó hadseregtől- szép hazánkban szabadságon lévő alakra tekint, akik tudván, hogy ma itt a "zsidó csapat" játszik - a meccset amúgy Sopronban játszották-elmentek drukkolni... De, miért mogendovidos zászlóval? Szent igaz, az MTK-nak kék-fehér a színe. Ennyi. És a zsidó tudtommal nem "izraeli"-t jelent mindenesetre, sőt, az "izraeli" sem jelent zsidót automatikusan. Mégegyszer kérdem: mit keres ez a zászló a lelátón?
Ezt a meccset a még Magyarország nevű állam területén játszották, annak Sopron nevű városában, két olyan csapat között, amely a magyar Nemzeti Bajnokság I-ban (National Championship Ist Division) küzd. Nemzeti Bajnokság. NEMZETI! Azaz magyar. Magyarországon. Két magyar csapat között, amely a nemzeti bajnokságban fut. Akkor MIT KERES OTT AZ A ZÁSZLÓ?
Ha az illető lobogtatók nem magyar állampolgárok, milyen jogon lobogtatják egy idegen állam zászlaját egy magyar nemzeti bajnoksági meccsen?
Ha az illető lobogtatók magyar állampolgárok milyen jogon lobogtatják egy idegen állam zászlaját egy magyar nemzeti bajnoksági meccsen?
Ha az illető lobogtatók kettős állampolgárságúak - mert köztük sok olyan van, mert nekik lehet, naná- milyen jogon lobogtatják egy idegen állam zászlaját egy magyar nemzeti bajnoksági meccsen?
Ha külföldiek az illetők, magyarul sem tudnak, stb. akkor is tudniuk kell, hogy ez itt milyen ország, azaz, hogy nem az övék, pontosabban még nem teljesen, még ha van aki eldöntötte megveszi, és van itt kurvapecér aki ezt el is adja. Szóval, ha ezt itt még Magyarország, mit keres akkor egy idegen zászló -nem véletlenül- egy magyar-magyar meccsen?. Nem véletlenül, mert ugyebár senki nem gondolhatja komolyan, hogy idegen állampolgárok zászlójukkal a hónuk alatt járkálnak Sopronban, hátha játszik a...Ki is? Egy, a Magyar Nemzeti Bajnokságban szereplő labdarúgó csapat. Ha viszont magyar állampolgárok: a k... anyjukat ezeknek. Döntsék már el végre, hova tartoznak, vagy lobogtassák otthon, a négy fal között.
Gondolkodom, és tanácsot kérek ügyvédemtől, nem lehetne-e indítani pert, egyelőre ismeretlen tettes ellen tömegesen elkövetett félelemkeltésre alkalmas jelképek használata miatt.
Mert az a zászló igenis félelmet kelt. Nem egy gyilkosságot, tömeggyilkosságot követtek el alatta, és nem egy falurombolást, etnikai tisztogatást, emberrablást.
A felvetés jogos. Bárki bármit is mond.

Pár kép ugyanerről a zászlóról másként:Boro Park NY. USAMonsey, NY.USALondon, UK

Ortodox zsidók izraeli zászlókat égetnek Purimkor
Forrás: Nkusa.org

2008. május 27., kedd

Közeledik a Gyalázat évfordulója


88 év pár nap múlva...


Egy hét múlva, június 4.-én 88. évfordulója lesz a nemzetünk ellen elkövetett gyalázatos békediktátumnak.
Meghívást kaptam három Nógrád megyei helységbe ahol beszédet mondhatok a gyásznap alkalmából: 4.-én Nagybátony, Trianon Társaság és más helyi civil szervezetek, 7.-én Varsány, Jobbik helyi szervezete, 8.-án Szurdokpüspöki, a Jobbik helyi szervezetének a meghívására.
Az alkalomra írt megemlékező beszédemet 4.-én este közzéteszem.
Addig is, álljon itt pár kép, azokról akik nem nyugodtak bele a Gyalázatba és fegyvert is fogták a Haza védelmébenRongyos Gárdába jelentkezők összeírása

Akik megfutamították a "sógorokat", visszaadták
a becsületünket
és elrabolt területeink egy részét
Felkelők -Rongyos Gárdisták- a nyugati határban

...és, aki létrehozta és vezette a GárdátHéjjas Iván


Lendvay István (felkelő) verse

Merre vágunk ? Csillag se mondja.
Csak hajunk lobog s ruhánk rongya.
Bordánk alól a szívünk lángol
s az örök vágy bennünk ficánkol:
legyen már egyszer Magyarország,
jók vigyék már egyszer a sorsát,
legyen már egyszer szép megállás
boldog nappal és nyugodt hálás.
Unokák ha sírunkat futják:
ne is köszönjék, ne is tudják,
hogy Isten volt a generális
s ha verte börtön is halál is:
ő utána vérbe, sárba
ment a gárda.


Képek
SCHÄFFER ÁRMIN UDVARI FÉNYKÉPÉSZ FOTOGRÁFIÁI

2008. május 25., vasárnap

Vers mára, és holnapra, és holnaputánra...

Sík Sándor
MAGYAROK GYÓNÁSA

Ama régi híres döntő magyaroknak,
Kiknek sírjain most kányák marakodnak,
Marék maradéka, fáradt fogyatéka:
Gyónjuk gyónásunkat nemzetek elébe,
Nemzetek-ostorló Úristen kezébe.
Mi vétkünk, mi vétkünk, mi nagyon nagy vétkünk!

Gyónjuk legelsőben honni hevertünket,
Szalonnás körömmel kártya-kevertünket,
Ázsiát ásitó, valóság-másító
Bolondító bortól fátyolos szemünket.
Gyónjuk gyönyörűjét délibáb meséknek,
Piros pántlikáját régi dicsőségnek,
Magyari jövendőt, álmodott szivárványt,
Sült-galamb-lesését szalmán szundikálván;
Részeg magabíztunk, mikor hétszer vérzünk.
Mi vétkünk, mi vétkünk, mi nagyon nagy vétkünk!

Gyónjuk másod szeren úri-pazar markunk,
Németnek, zsidónak, mindenki mohónak
Csordulatig amit tékozlani tartunk.
Valaki fülünkbe szép szót furulyázott,
Minden javainkból pőrére kirázott.
Mindent oda, mindent, ingünket, utolsót,
Holt szülénk sírjából a deszkakoporsót:
Zsíros üstökünket csakhogy le ne nyessék,
Nemzeti tokánkat hájjal kenegessék.
Mi vétkünk, mi vétkünk, mi nagyon nagy vétkünk!

Gyónjuk legutólszor legutolsó vétket,
Gyónjuk égnek-földnek a legfeketébbet.
Mikor az ördögnek mindent odaadtunk,
Csillagot az égről, a földet alattunk,
Amikor béklyóztak örökös robotra,
S lettünk a világnak ebűl rugdosottja:
Akkor, orcátlanon, cigányok módjára,
Álltunk vigyorogva világ piacára,
Szóval megtagadtuk jó régi nemünket,
Csúfságra cseréltük magyar szép nevünket,
Tisztes apáinknak sírja fölé köptünk,
Istennek, embernek arcába röhögtünk,
Önnön ganajunk közt táncra kerekedtünk,
Isten, ember előtt fertelemmé lettünk.

Mi vétkünk, mi vétkünk, mi nagyon nagy vétkünk!
Kegyelmes Úristen, ne kegyelmezz nékünk!

(1919. július)


Elvertek a szocialistákat, elkergették a rendőröket...Bolíviában. Friss hír!

Leverve és elverve. Parasztok és a MAS tagjai (Mozgalom a Szocializmusért - kormányzó párt) térden állva bocsánatot kellett kérniük mert el akartak foglalni Sucre-t (Bolívia történelmi fővárosa). Elégették a vörös poncho-ikat.

Evo Morales, Chavez legjobb barátja és Fidel Castro egyik legjobb tanítványa nem tudott eljutni a tervezett kormányparti nagygyűlésre, a Patria stadionba,

A dühös tömeg (polgárok, diákok) elkergette a rendőrséget, majd amikor a kormány utasítására a hadsereg erre kijelölt egységei megkíséreltek utat nyitni a stadion felé, hogy az elnök (Soros György feltételezett üzlettársa és egykori védence) elmondhassa beszédét, a tömeg a hadsereget is elkergette. Az Sucre-i polgárok dinamit rudakkal, kövekkel és más erre alkalmas eszközökkel megtisztította a történelmi főváros belső negyedeit, majd nekiiramodtak az egyik közeli hegyen gyülekező, ott barikádokat emelő kormánypárti parasztok ellen, itt foglyokat is ejtették, a többit elkergették.

Az összecsapásoknak több sérültje van, köztük rendőrök, a hadsereg egyik tisztje és néhány katona valamint a szélsőbaloldali, rasszista (indián származású) elnök hívei is szép számmal.

A város és környékén a feszültség -az összecsapások befejeztével is igen magas. Sucre-t körülölelő kormányparti települések most azzal fenyegetőznek, elvágják a víz és áram vezetékeket a tartomány székhelytől.

Az előzményekről:

A Bolíviai helyzet - Előzmények - Korábbi cikkeim a témában

Rózsa-Flores Eduardo:
Tűzvész előtt dél-Amerika szívében

Baloldali „puccs” a parlament ellen Bolíviában

Evo Morales bennszülött bolíviai New York-i vacsorája Sorossal, a "magyar" multimilliomossal.

Aktuális! Santa Cruz-i népszavazáshoz háttéranyag

Bolívia - Egy kis háttéranyag,
a várható események megvilágítására…

Kik a terroristák? Who are the terrorists? Quienes son los terroristas?

A mai kérdésem: az elmúlt hónapok eseményei világosan jelzik a terebélyesedő elégedetlenséget a kormány intézkedéseivel szemben. Bolívia történelmére jellemző, hogy mindig adódik egy utolsó csepp...Ilyenkor a nép a saját kezébe veszi a sorsát.

Mint fent leírt helyzetből világosan látszik: nincs az a rendőrség, nincs az a hadsereg, amelyet nem lehetne elkergetni...Nincs az az elnök vagy kormány, amely a végtelenségig helyen tudna maradni a polgárok akaratával szembe.

Tanulság? A kedves olvasóimra hagyom

Képgaléria

Kormánypártiak fogságban

Egyetemisták védőkíséretében a kivert katonaság
Sérült katona

A katonák a nép körében

Szocialistát vernek?

Elvetélt kisérlet

Utcai harc