2009. január 18., vasárnap

Baranyai András: Indul a "Kész átverés show"!

.
Ugyanis senkinek ne legyenek illúziói. Az izraeli egyoldalú tűzszünet azért született, hogy a Hamasz lépéskényszerbe kerüljön: ha támadnak, ők a hunyók, a béke ellenségei, az agresszorok, stb, stb. Ha nem támadnak, akkor elismerik, hogy ők vesztették el a háborút, hiszen impotensek lettek: a cionista támadás elérte célját - a Hamasz meggyengült!
Azonban azt hajlamos mindenki elfelejteni, hogy a határátkelők zárva maradtak, a hadsereg ott maradt, ahol a harcok befejeződtek...tiszta Horvátország 1991 végén: az ENSZ erőket nem a közigazgatási határra, hanem az elfoglalt területek határára kell telepíteni, így legitimálva a területszerző akciót. De ezzel Izrael elismeri, hogy a támadása nem a Hamasz ellen, hanem a Gázai-koncentrációs tábor ellen irányult.
Katonai szempontból kétségtelen, hogy Izrael vesztett, de a palesztinok sem nyertek. Azonban arányaiban hatalmas kudarc a cionista rezsim számára a háború: nem egy-két nap lett a hadjárat, nem tudták megsemmisíteni a Hamaszt és logisztikai hátterüket, nem tudták felszámolni az alagutakat, nem vették be Gáza városát!...és nem látott happy end-et a domboldalon üldögélő vérszomjas banda!
Azt viszont sikerült elérni, hogy Izrael szavában már senki nem bízik (más dolog, hogy a kereskedelem és a pénz nagy úr), az arab államok kezdenek összefogni, a világ kiállt a támadás ellen. Az USA természetesen nem, de őket sem veszi már senki komolyan, ha az igazságost akarják játszani. Bush pedig hál' Istennek nem játszik többé...

Ismerd meg a valódi gyilkosokat!

A Hamasz egy hetet adott Izraelnek, hogy kivonuljon, de ők már replikáztak: "a Hamasz nem partner". Nos ez a "nem partner" okozott álmatlan éjszakákat Livni kápókisasszonynak és fasiszta - én szerintem, ide inkább a náci illik!, R.F.Eduardo megjegyzése - bandájának, hogy aztán izguljanak, a választópolgárok hogy döntenek majd februárban!
Mindenesetre jól megtanulták a római jelmondatot: Panem et circenses! Mert cirkuszt aztán azt műveltek, de kenyeret nem adtak soha!

Forrás: baranyaiandras.blogspot.com
.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia.

Ma uj szó született az al manar tv-n: menekülö kitömött zsebü cionáci.