2009. január 16., péntek

Baranyai András: Sztálingrád, Demjanszk, Vukovár.....Gáza???

.
A Hamasz visszalő, az izraeli tankok már vagy 10 napja külvárosban állnak és lőnek. A hős, jól kiképzett, technikai fölényben lévő, felszabadító, önvédelmet biztosító, békefenntartó, stb. izraeli egységek MÉG MINDIG NEM TUDNAK BEJUTNI GÁZÁBA! Libanonból rakéták, Egyiptomból még mindig ellátás, Ciszjordániában cionista harcjárműveket támadnak meg!!!
Irán egyre hangosabb. Venezuela meglépi azt, amit már régen minden jóérzésű európai politikusnak is meg kellett volna: kiutasítja az agresszív izraeli pereputtyot országából.
De európában (így kisbetűvel) nincsenek EURÓPAI (így nagybetűvel) politikusok!!!
Összekacsintás, forró kézfogások, háháhá becsaptuk Condit - Olmert ejakulál rajta
Livni szülei cionista terrorszervezet alapítói, Barak családja a Moszad könyékig vérben tocsogó megtorlószervezetének élharcosai, az izraeli családok a dombról NÉZIK A HÁBORÚT, MELYBEN 1100 ÁRTATLAN HALT MEG!

Nézik, ahogyan az agresszor aknáitól, fehérfoszforos lövedékeitől meghalt állapotos anyát viszik a túlzsúfolt, ostromlott kórházba. A kisgyermek is halott: egy repeszdarab az anyja hasán átfúródva ölte meg! Át lehet látni szerencsétlen, hat hónapos, fél kilós csecsemőn! Szerintük ez nem baj: "Vannak áldozatok, de ez nem nagy probléma. A gyerekeinknek is látniuk kell, hogyan üt vissza hadseregünk az agresszornak!" Annak az agresszornak, amely egy Fél-negyed Balatonnyi területen él másfél milliomod,... bocsánat, már csak egymillió négyszázkilencven kilencezred magával!! A világ legsűrűbben lakott menekülttábora!
És a Hamasz...a nyugatiak, az európaiak, a gazdag arabok és még ki tudja kik szerinti terrorszervezet, amely mit csinál ejnye-bejnye??? VISSZALŐ! Még ilyet???

Annak idején a vadászpuskákkal és kézifegyverekkel felszerelt horvátokat és bosnyákokat is szeparatistáknak és terroristáknak tartották mindenhol! És miért? Mert megvédték, mi az övék! Harcoltak az erősebb, a gőgösebb, a MEGSZÁLLÓ ellen!

De valami csoda születőben... a város kitart! A romok alól minden egyes bomba után egy kéz nyúl ki zöld és palesztin zászlót tartva! Nem adjuk fel, ne adjátok fel! És ne felejtkezzetek el róluk!

Forrás: Andris politikai naplója
.

Nincsenek megjegyzések: