2009. február 25., szerda

Rózsa-Flores Eduardo: A kommunizmus áldozatainak emléknapján

.
Tavaly megírtam és el is mondtam vádló jegyzetemet. Nem tudok jobbat, többet sem írni. Legfeljebb csak annyit, továbbra is mérhetetlenül bosszant egyesek opportunizmusa (tegnapi állítólagos antikommunisták, mai turbó liberálisok) és mások elfogadhatatlan, mi több visszataszító ostobasága (tegnapi és mai jobbosok, ultra jobbosok és más állatkák.
Az első csoport teljességgel érdektelen volna, ha a "nyugati" libsik és neobalosok nem támogatnák teljes gőzzel -persze, a mögöttes anyagi érdekeltségeknek megfelelési kényszertől hajtva...de Uram, mikor is volt ez másképp- újabb kommunista gyanús kísérleteket, például Latin Amerikában (Venezuelában és Bolíviában, hogy a két virulensebb esetnél maradjunk). És itt következik az igazi nem szóbeli oximoron...a hazai jobboldal egy része, vak és süket antikapitalizmusa illetve antiamerikanizmusától hajtva isteníti az olyan szörnyetegeket mint Chavezt és Moralest, és lassan lassan még a Castroista Kuba sem tűnik nekik olyan csúnya mint akár pár éve...És nyugodtan lehet engem innentől kezdve CIA-ügynöknek illetve USA-bérencnek apostrofálni...De aki tudja, és nem felejti el a több százezres kubaiak tömegét, akik évtizedek óta kénytelenek -igaz, nem túl távol, de mégis- külföldön, száműzetésben élni, az tudja miről beszélek...és gyarapodik a venezuelaiak és a bolíviaiak száma, akik menekülnek a helyi despotáktól...

Igen, a feje tetejére állt a világ. Az USA-t mi, un. jobboldaliak, európai nemzetiek, mostanában aszerint ítéljük meg, hogy a világhatalom mennyire áll ki -teljesen- a szentföldet okkupáló cionisták mellé. Véleményemet e téren többször elmondtam, leírtam. DE amellett, hogy mélységesen elitelem Amerikának a külpolitikáját, még nem ok arra, sőt, hogy ma még kommunista bohócoknak, holnapi, leendő véres kezű diktátoroknak tapsoljak.
Aki nekem pillanatnyi politikai szükségszerűségekről beszél az nincs magánál és nem csak szimplán ostoba fajankó, hanem veszélyes örült...
Aki -jobboldali, nemzeti, radikális identitása ellenére- csak azért tapsol annak a színes -de nem azért vidám- figurának, akit Hugo Chaveznek hívják, merthogy az, a legutóbbi Gáza elleni cionista támadáskor, megszakította a diplomáciai kapcsolatokat a zsidó szörny államocskával, az egy felülmúlhatatlan idióta, és megkockáztatom árulója, ha másképpen nem is de erkölcsileg mindenképp, az ügynek.
Nincs igazolható kommunizmus. Sem a tegnapi, sem a mai változataiban.
Aki ezt teszi, megpróbálja...lelke rajta, és nem tartozik közénk.
A közelmúlt 100 millió áldozata az emberiség egyik legszörnyűségesebb aberrációjának, nem engedi meg semmilyen engedményt, puhaságot az ítéletben.
Oroszországban, Ukrajnában, a balti mártír köztársaságokban, Lengyelországban, Magyarországon, Kínában, Kambodzsában, Vietnamban, és a sok sok más helyen szerte a világon a kommunizmus nevében elkövetett atrocitás nem felejthető, nem bocsájtható meg.
Az akkori áldozatok igazságtételért kiáltanak.
Nincs igazolható holokauszt, így a vörösöké sem lehet az.


A képek forrása
.

2 megjegyzés:

yence írta...

NEM FELEJTÜNK!!!
Bármennyire is szeretnék egyesek, akik kiötlötték és haszonélvezői voltak e pokolfajzat eszmének és rendszernek, nem felejtünk.
És tudjuk kik ők, és nevükön nevezzük őket ezután is.
És Magyarországon nem volt elitváltásos rendszerváltozás. Csak ezek a disznók tértek át finomabb és rafináltabb módszerekre, és tovább élősködnek rajtunk.
Az idő (és a tömegek) hamarosan ítélkezni fog felettük.
Mert a bűn az csaj bűn marad...
És itt egy paradox uralom és értékrend röhög a képünkbe. Ennek is egyszer vége lesz és akkor senki ne felejtse őket. Ezeket el kell kergetni még az asztaltól is!
Amen.

Névtelen írta...

Szia.
Nem teljesen ide tartozik de érdemes megnézni.. ilyen volt aháboru elött...

Svéd turisztikai film 1936-ból

Érdekes!

Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán című, tíz és fél perces alkotás 1936-ban készült, és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. OH! Megjegyzendő még, hogy tök üresek a dombok! Ahhoz képest ma már hogy teleépült. Érdemes látni, továbbküldeni!

http://svtplay.se/v/1371245/oppet_arkiv/bada_i_buda