2008. december 31., szerda

Frissítés!!!: Gaza - Palestine - Liberal politician from Hungary on the palestinians side...

.
Léderer András szabad demokrata politikus szolidaritást vállalt a palesztin néppel, és részvétét fejezi ki a zsidó agresszorok által meggyilkolt ártatlan polgári lakosság családtagjainak.

Az SZDSZ ügyvivője arról beszélt az MTI-nek, hogy a közeljövőben tervezett gázai útja előtt, az Új Generáció azt kéri a magyar és az európai külügyminiszterektől, hogy könnyítsék meg a palesztin állampolgárok vízumszerzési lehetőségét, járjanak közben annak érdekében, hogy minél könnyebben juthassanak be a palesztin menekültek Magyarországra és az Európai Unió többi tagállamába.

Léderer András szerint eljött az ideje, hogy Európa, Magyarország, az SZDSZ és az Új Generáció világos és egyenes választ adjon Izraelnek: eddig és ne tovább!

Ennek jegyében a fiatal liberálisok tiltakozó megmozdulást szerveznek Izrael budapesti nagykövetsége elé.

Léderer András véleménye szerint, a népirtásban résztvevő izraelieket bíróság elé kell állítani, valamint ,,egyfajta történelmi igazságtétel jegyében, az áldozatok hozzátartozóinak folyósítandó kártérítés ügyéről is szót kell ejtenünk" olvasható a fiatal politikus blogján.

(KZ)

Megjegyzés: ez a hír nagyon hoax gyanús...de...olyan szépen hangzik...

Frissítés!!!

Az igazság pillanata:

,,Természetesen Léderer András NEM vállalt szolidaritást a palesztin néppel, NEM készül Gázába, NEM ítéli el az ártatlan palesztin nők és gyermekek százait lemészárló zsidó agressziót. Valamiért a kezdetleges fegyverekkel rendelkező palesztinok nem bírják Léderer Bandika együttérzését, de természetesen Gusztos sem fog ez ügyben ordas eszmékről beszélni. Ezek az ártatlan áldozatok nem ébresztenek együttérzést a ,,nagy" magyar liberálisokban, azokkal az ártatlan áldozatokkal szemben. Az Izrael által felfegyverkezett Grúzia ( erről a különböző zsidó portálokon (is) részletesen lehetett olvasni http://www.szombat.org/gruzia+izraeli+fegyverei.html ) áldozatairól beszélek.
Összegezve:
Aki szerint egyes áldozatok fontosabbak más áldozatoknál, s egy bizonyos népírtás súlyosabb bűnt jelent más népirtásoknál, az rasszista.

Rasszisták vannak a magyar Parlamentben. 2010-ig. Csak addig bírjuk ki! "

A grúz-orosz konfliktus ürügyén ,,összenőtt ami összetartozik", egy emberként ítélte az agressziót a Fidesz, az SZDSZ. Előbbi elnöke annyit szerepelt, mint korábban a választásokon sem, míg utóbbi ifjúsági szervezetének elnöke útra is kelt Grúziába. Most nem hallani őket. ,,Megkukultak".

KZ
.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szalam Alaikum. testvérem!
Ez a hír BIZTOS, hogy hoax.
Nem tudok igaz szívemből boldog új évet kívánni sajnos az 1430-as esztendőre, ugyanis, ha minden igaz, Gázában a kórházakat kezdték bombázni.
Szabadságot Palesztínának! Szabadságot Magyarországnak!

Mudzsahid Al-Madzsar