2009. január 15., csütörtök

Ki szelet vett...vihart arat...a Hamasz válaszolt!

...sow the wind, and they reap the whirlwind...

Foszforlövedékekkel válaszolt a Hamasz

Foszfortartalmú lövedéket lőtt ki a Hamász szerdán a zsidó államra, a Gázai övezetet uraló palesztin radikális mozgalom először vetett be ilyen fegyvert - közölte a cionista rendőrség. A tájékoztatás szerint az említett lövedék a Gázai övezet és "izrael" határa mentén fekvő Szderót közelében szerda este csapódott be.

A cionisták által kilőtt un. fehér foszfor lővedékek robbanak Gáza felett

A Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberi jogi szervezet azzal vádolja a cionista államot, hogy a nemzetközi jogot megsértve vet be foszfortartalmú tüzérségi lövedékeket a gázai övezet ellen indított genocid támadása során.
Az cionista rendőrség közlésére a HRW képviselője úgy reagált, hogy amennyiben bebizonyosodik, a Hamász valóban használ ilyen lőszert, úgy szervezete azt is élesen elítéli, ahogyan a palesztin mozgalom által Kasszám-rakétákkal és aknagránátokkal a zsidók által megszállt területek ellen intézett egyéb támadásokat is.

A Hamasz pszichológiai hadviselés eszköze: a mai napon SMS-ek tömege érkezett izraeli telefonokra. Az üzenet szövege világos.

A tüzérségi aknák foszfortartalma az oxigénnel reakcióba lépve éjszaka megvilágítja a célpontokat, nappal pedig takarófüstöt hoz létre a szárazföldi alakulatok számára, de tilos ilyen aknák bevetése közvetlenül a harcoló alakulatok ellen nem is beszélve a természetes tilalomról, az ilyen lövedékek civil célpontok elleni alkalmazásáról. A fehér foszfor az emberi bőrrel érintkezve súlyos égési sérüléseket okozhat, a földre kerülve pedig tüzet idézhet elő.


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia.
Ma 14ora 28-kor foszfor gránát telibe találta az ensz épületét,a bbc tudositonak a házában tüzharc folyik,az utcán 4 tank ég....

Hali.

Névtelen írta...

ismét...
Szintén találat érte az Al-Quids korházat,a külföldi arab sajto székházat mely a 13-16 emeletig kiégett.mentés nincs mert tankok lönek mindenkire....
Megkezdödött a mészárlás.

Hali..

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=GyMwQLco46o