2008. július 3., csütörtök

Fagyos tüntetés Washingtonban

Legyen hó! Legyen hó! Legyen hó!

Több tízezer hóember tüntetett Washington D.C-ben a globális felmelegedés ellen...

Jeges Larry beszédében kitért a nem csak a hóembereket érintő veszélyre, miszerint ha egyre melegebb lesz -mint például Budapesten most szombaton- akkor a hóemberek elolvadnak majd egy szálig, vége a bukolikus karácsonyi hangulatnak, a nem hóemberek pedig felsülhetnek...vagy megsülhetnek...mittudomén...
A lényeg: egyre melegebb van. Hála az égnek, a neonáci és fasiszta homofób notórius tüntetők mellett, a hóemberek is kiállnak és fölveszik a harcot, az emberiséget fenyegető veszély ellen.
Ha most ezek után, valaki latens buzissággal vádolja Jeges Larry-t és a több tízezer amerikai tüntető hóembert...lelke rajta.

Ja, és larifari, nem-e azért van-e a globális felmelegedés mert egyre több politikus (is) coming out-tól?

Hósapkak ide, hósapkák oda, ózon lyuk ide, ózonlyuk oda a globális felmelegedésnek egyetlen egy lényegi óka van: úgy elszaporodtak a melegek, hogy ezt már nem bírja el a föld!
Jeges Larry, Washington D.C.

Mindenesetre, annak, aki nem tervez nyalakodást a pesti utcákon szombaton, javaslom, ellentüntetés gyanánt egy jó kis fagyizást, például Pásztón a "Kávéház"-nál, ahol -szerintem- az ország egyik legjobb, legfinomabb fagylaltjait készítik. (Mennyivel szebb, természetesebb, izgatóbb, finomabb, üdítőbb egy vanília, erdei gyümölcs, eper fagyikehely, tejszínhabbal a tetején, csóki öntettel mint tegyük fel orosz jozefina, vagy akár alföldi roberta meztelenül a pesti flaszteren!)
Találkozunk Pásztón, a pesti tüntetéssel egy időben!

Demonstrációnk jelszavai:

Fagyival a meleg ellen!
Fagyizás közben, gondolj a hóemberekre!
Mondj nemet a felmelegedésre!
Aki nem meleg, az nem feltétlenül hideg!
Világ fagyi imádói egyesüljetek!
Nekem egy hóember a legjobb barátom!

A Washingtoni tüntetés képeit a The Onion anyagából vettem...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az összes FIDESZES hol maradt a felsorolásban??
Van egy nagyon jó közmondás, "egy a kuckó a kemencével". Vagy talán nem igaz?

Eduardo Rózsa-Flores írta...

Ezt írtuk a lista aljára:
"jó néhány nagyágyú nem került föl a listára – az öt megillető helyre. Tendenciózus vonás, hogy a „nemzetrontók” fejét követelők közül, többen is már a 120-as listán vannak – túllépve az 500 pontos határt. Várható, hogy a következő 100-as listán új nevek is fölbukkannak majd."
Azt hizttem egyértelmü.
Nem mellesleg egyetértek.