2008. július 7., hétfő

Czakó István: Gyurcsány azt mondta, ITT A VÉGE! - szerintem is!

Szomorú, és tudathasadásos állapot, amikor egy ember nem tudja, hogy hány szerepet játszik. Amikor nem tudja ma, hogy mit mondott tegnap. Szomorú, hogy a hatalomhoz való görcsös ragaszkodása közepette másokat éppen ezzel vádol. De szomorú az is, amikor a megélhetési parlamenti pártok (hovatartozástól függetlenül) ki akarják oktatni azokat, akik megválasztották őket. Amikor nekem (mint állampolgárnak) meg akarják szabni, mikor helyes a tiltakozásom, önvédelmem, s mikor nem.

Azt mondja Gyurcsány, hogy meg kell szervezni az önvédelmet. Éppen ezt teszi ma a magyar nép! Igaz, nem őket akarja megvédeni, s nem az elvtelen, csupaszcsiga módjára csúszkáló, semmit mondó, de mégis a fenséges népet sértő, kaméleon-viselkedésű politikusokat. Nem, hanem az ezeréves múltú, tisztességes, keresztyén értékeket képviselő magyar népet, illetve hazafiként élő - bár más nemzetiségű - honfitársainkat. Igen, szervezi magát a nép, s meg akarja védeni a tisztességet, a családot, a megélhetést, a becsületességet, az életfeltételeit, hazáját, földjét. S elvet mindent, ami ezek ellen akar tevékenykedni. Elveti a tisztességtelenséget, korrupciót, lopást, a család és házasság (egy férfi és egy nő házasságáról beszélek) megbecstelenítését, ezek szétverésére irányuló cselekedetet, megveti a lélek- és társadalomromboló viselkedést!

Most, ötvenes éveimben azok akarnak kioktatni, akik annak idején úgy örültek, hogy beválasztottam (mint állampolgár - egy a sok közül) a parlamentbe, mint majom a farkának. Most ezek a nyikhajok kioktatnak! Megbélyegeznek! Szélsőségesnek neveznek, ha ki merem fejezni tiltakozásomat (mint egy a sok polgár között).

Mint keresztyén és fogyatékos ember, minden erőszakot megvetek. De a fentebb említett parlamenti és pártkatona emberek (nem írok urakat, hölgyeket, mert nem azok!) el kell, hogy gondolkozzanak, hogy az ő erőszakuk előbb utóbb ellenállást, sőt - sajnos - erőszakot szül. Sok-sok műtéten estem keresztül. Tudom, hogy egy beavatkozás halogatása sokkal nagyobb műtéttel lesz később megoldható. S műtét (főleg ha nagy) nem úszható meg könnyedén.

A jelenlegi parlamenti politikusok közel húsz éve hülyítik a népet!!! Igen, most már elegünk van ebből. Főként akkor, ha még egyéb dolgokkal is borzolják az idegeinket ( lásd, buzifesztivál, állandó sanyargatások,...). Tudom, ez szándékos politika, hiszen ha egyszer a nép felhorgad, ok lesz a hatalomnak (és az őket hallgatólagosan támogató álellenzéknek) a véres beavatkozásra. Ennek egy előgyakorlata volt 2006. okt. 23-a! Kipróbálták, működik-e? Egy ideig valóban működik, de a költő szavaival élve: "habár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!"

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István, FÚSZ

Nincsenek megjegyzések: