2008. július 6., vasárnap

Ma rövíd leszek: üzenet Gyurcsánynak

A Magyar Köztársaság Miniszterelnöke ma a parlament előtt nyilatkozatot olvasott fel.
Pár mondatom után, közlöm nyilatkozatának teljes szövegét.

Kurvára betelt a pohár, de már nagyon rég.

Rohadtul unom, hogy olyanok hivatkoznak demokráciára, toleranciára, európaiságra akik a legkevésbé sem tisztelik ezen normákat, illetve nem éppen rájuk jellemzőek ezen értékek.
Nem a meleg-homo-buzi stb. (kinek mi tetszik) felvonulás apropóján írok most. Ez az egész tegnapi cirkusz engem kurvára nem érdekel. (Szegény kis buzik, őket is felhasználja a hatalom...az ő bajuk, a másik nagy bajuk mellé) Engem csak egy dolog érdekel, és zavar is egyben: hogy az országos pojáca továbbra is úgy óbégat mintha nem történt volna itt semmi (Őszöd, 2006 október 23., stb.), papol alkotmányos értékrendről (na ja, persze az ő "alkotmányos" értékrendjükre nyugodtan gondolhat, én viszont a 49-es törvénnyel törlöm a seggem!), demokratikus intézményrendszerről (na persze, ahol magán milíciák működnek (INKÁL, stb.) és ahol idegen országok állampolgárainak több joga van mint a bennszülötteknek...).
Egyszóval: az a bizonyos pohár igen rég betelt miniszterelnök úr! Magával és haverjaival! Az elkövetett disznóságaikkal, az ország kirablásával és tönkretételével, nemzeti értékeink arcátlan legyalázásával...
Szavainak, miniszterelnök úr, annyi az értéke, mint az elhasznált taknyos zsebkendőnek, mint az organikus ürüléknek mely távozik testünkből, mikor annak eljön az ideje...
Könyörgöm: tűnjön el, míg nem késő. Nem kell a nagyobb baj ennek a szerencsétlen országnak. Gondolom, tudja, és érti, mire gondolok. (Ha nem, kérdezze ki legjobb bűntársát, Szilvássy Györgyöt, ő tisztában kell, hogy legyen a helyzettel)
Hogy önt idézzem: (még) el lehet innen menni!
Tűnjön el az országból, menjen jó messzire, változtasson nevet, pénze van hozzá -amit eltulajdonított- , változtassa meg arcát (van rajta bőven lehúzható bőr). Ellenkező esetben, a magára találó Magyar Nemzet igazságszolgáltatása utoléri majd. Ezért fölösleges kezeskednem.
A szabadság öröme nekünk jár. Megtapasztaljuk hamar. Bíz' Isten!


Következzenek az országos pojáca szavai

(MTI nyomán index.hu)

Gyurcsány: Betelt a pohár

Itt az ideje a jogos nemzeti önvédelemnek, mondta Gyurcsány Ferenc vasárnapi nyilatkozatában, melyben a meleg büszkeség napján történtekre reagált. A miniszterelnök kezdeményezi a közjogi méltóságoknál, hogy vitassák meg, mi hiányzik az alkotmányos, demokratikus intézményrendszerből.

A szombati, budapesti meleg büszkeség napján történtek után Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezi, hogy a legfőbb közjogi méltóságok találkozzanak, és vitassák meg, miért látszunk gyengének pár száz, a többséget terrorizáló szélsőségessel szemben, és mi az, ami hiányzik az alkotmányos, demokratikus intézményrendszerből.

A kormányfő az Országház épülete előtt vasárnap délután tett sajtónyilatkozatában a szélsőségek, az indulatok, az intolerancia elleni jogos nemzeti önvédelmet is kezdeményezett egy Magyar Charta formájában, amelynek gyűlést hirdetett szeptember 6-ára. A miniszterelnök úgy értékelte, ha többséget kapnak ezek a nemzeti önvédelmi kezdeményezések, akkor Magyarországon nem káosz lesz, hanem szabad, demokratikus büszkeség.

Gyurcsány Ferenc álláspontja szerint a szélsőségesek hamisan hivatkoznak legszentebb magyarságunkra, ellopják magyarságunk szimbólumait, és ellopják a szabadságot. Mint fogalmazott, évek óta tart az, ami szombaton történt. A szélsőségek megzavarják a szabadság örömét, azokét, akik meg akarják mondani, hogy kik ők, és hogyan élik meg magyarságukat.

A kormányfő szerint betelt a pohár, ha így megy tovább, akkor nemcsak a szabadság örömében most megzavartaknak, hanem azután nekünk is félnünk kell, és meggondolnunk, hogy kimegyünk-e az utcára. Ez nem rendőrségi, nem meleg, nem zsidó, nem cigány, hanem közös ügy.

Kiegészítés (nem vicc):

Fiú: Apám, mondanom kell neked, valamit: meleg vagyok!
Apa: Tessék?
Fiú: Igen, meleg vagyok.
Apa: Nem olyan nagy gond ez, ülj le, beszélgessünk. Mond, BMW-vel jársz?
Fiú: Nem.
Apa: Mond, a Rózsadombon van a lakásod?
Fiú: Nem.
Apa: És mond, számlád a bankban, több millió?
Fiú: Nem. Nincsen.
Apa: Akkor tudod mit fiam, te nem meleg vagy, csupán egy hülye kis buzi!

Nincsenek megjegyzések: