2008. október 31., péntek

A Lelkiismeret '88, mint szélsőséges szervezet

.
Az utóbbi napokban egyetlen írott és elektronikus média sem felejti el különös nyomatékkal kihangsúlyozni, (köztük a Duna TV is) hogy a Lelkiismeret ’88 Csoport egy szélsőséges, jobboldali szervezet.

Az nem kétséges, hogy a hatalomtól független, mindig korrekt tájékoztatást nyújtó médiákból, kizárólag csak az igaz szó hallható. Ezért bizonyára csak egy véletlen kommunikációs hiba folytán történhetett meg, hogy a közismert módon magas színvonalú kultúrát terjesztő médiák, a lelkiismeret csoportra, nem pedig az általuk megvilágított politikai jelenségekre, és azok megalkotóira aggatják a „szélsőséges” jelzőt.

Ezzel szemben a valóság az, hogy minden egyes akciónkkal éppen a szélsőségekre próbáljuk felhívni a közvélemény figyelmét.
- Nem hallgathattunk, mikor 2002. december 1-én, hazánk áruló miniszterelnöke Medgyessy Péter a Kempinski szállóban Nastase-val ünnepelte Erdély elcsatolását.

- A rákövetkező évben a szégyenletes koccintásra a Gesztenyéskertben emlékeztetett az L’88. A bejelentett tüntetést a rendőrség nagy erőkkel (szélsőséges módon) verte szét, és 51hazafival együtt a csoport vezetőjét, Kocsis Imrét is előállította. A történtek után a Lelkiismeret Csoport a Nemzeti Jogvédő segítségével kártérítési pert indított a rendőrség ellen, melyet meg is nyert.

http://nja.hu/index.php?Itemid=55&id=16&option=com_content&task=blogcategory

http://www.origo.hu/itthon/20031130haztuznezobe.html

- 2003. március 31-től április 10-ig az EU-hoz való csatlakozás ellen tüntetettünk. A törvényesen bejelentett országos körút után a Hősök teréről Kocsis Imrét akkor is elhurcolta a hatalmi gépezet. Az ügyben indított perben a rendőrséget kártérítésre kötelezte a bíróság.

- Nem hagyhattuk szó nélkül azt sem, hogy 2004. május 23-án (ma már mindenki által érzékelhetően) a hazánkat felvásárló Izrael állam, kifosztott országunkban ünnepelje fennállásának 56. évfordulóját.

- A fiatalságra nyomorúságot és romlást hozó kendermag egyesület szélsőségesei ellen, „lecsókommandó” néven tartott megmozdulást az L’88. A csoportunk követelte a kormánytól a marihuánafogyasztás törvényesítéséért fellépő kendermag egyesület betiltását.

http://groups.yahoo.com/group/lelkiismeretcsoport/message/1022

- 2004-ben újból tüntetett csoportunk a szélsőséges, drogliberalizációt követelők ellen, akik május 9-én, anyák napján akarták petíciójukat átadni Szili Katalinnak. A házelnök komolyan fontolgatta annak átvételét, miközben az L ’88-tól nem volt hajlandó elfogadni a lakásmaffia áldozatai érdekében átnyújtott petíciót.

- 2004. december 5-én az elszakított országrészeken élő magyar testvéreink megtagadására buzdító kormány, és a nála cseppet sem különb ellenzék, megdöbbentő viselkedésére is felhívtuk a figyelmet.

- 2004. december 10-én, az emberi jogok napján akartuk szembesíteni Gyurcsány Ferencet, nemzettestvéreinket megtagadó kampányával, azonban a rendőrség meghiúsította tervünket, megtiltotta a vonulást. A Margit utcában 7 hazafit vett őrizetbe a demokráciát védelmező rendőrség.

A 2008. október 23-án, a Nyugati téren gyanúba keveredett, és előállított fiatalemberre a hatalom és a szolgálatában álló média, felvillanó agyarakkal és kiengedett karmokkal vetette rá magát. Ő most előzetes letartóztatásban van ellentétben a valódi bűnösökkel. Szabadlábon vannak azokkal, akik miatt megtörtént a TV-ostrom, akik kiárusították az országot és vele együtt utódaink jövőjét, tönkretették a mezőgazdaságot, akik örökre eladósították a Nemzetet, akik szétverték az egészségügyet és az oktatást, akik a kigúnyolt tisztesség és az erkölcs helyett a másság imádatára szólítanak fel, akik rászabadították az országra a cigánybűnözést, és azok, akik mindehhez képesek voltak statisztálni a parlament ellenzéki padsoraiban.

Talán még emlékszünk a 2006. október 23-i megemlékezésre, melynek véres levezényléséért (a nem véletlenül magabiztos és cinikus) Gergényi Péter, cellája helyett, valami Demszky Gábor által átnyújtott Pro Urbe díjat vehetett át.

Az említett időpontban megrendezett budapesti rendőrterrornak számtalan valódi áldozata volt.

Sokan súlyosan megsebesültek, vannak, akik egy életen át viselhetik az 1956-os forradalom 50. évfordulóján szerzett sebeket. Nem kegyelmeztek a sí maszkos, viperával felszerelt, azonosító nélküli mészárosok, sem az idős embereknek, sem a külföldi turistáknak. Vérző, bevert fejek, kitört ujjak, kilőtt szemek, megalázott, megrugdosott emberek, nemzeti lobogón tipró rendőrbakancsok tették emlékezetessé az „ünnepet”.

Komoly üzenet értéke van annak is, hogy mind a szégyenletes eseményekről készült videó anyag, mind az áldozatok személyes beszámolói hidegen hagyták a demokráciáról és az emberi jogokról szónokló brüsszeli „nagyurakat”.

És, hogy mi lett a sok jogtalanság következménye?... SEMMI!

Ezek után döntsék el Tisztelt Honfitársaim, hogy kikre illik jobban a „SZÉLSŐSÉGES” jelző. A Lelkiismeret ’88-ra? Tölgyesi Krisztiánra? Vagy azokra, akik ugyan rendre megkoszorúzzák 1956 áldozatait, szellemiségét azonban a mai napig tűzzel-vassal irtják.

Inkább éljünk szélsőségesnek bélyegezve, mint hazánktól megfosztva, megtaposva!

B.L.

Megjegyzés: Ugy mint eddig, a jövőben is támogatni kívánom a L88-at! Az igazság a mienk! Az Egy Isten velünk van! R-F. Eduardo
.

Nincsenek megjegyzések: