2008. október 29., szerda

Így csinált hülyét néhány Magyar Futamos hazafi a rendőrökből, október 23-án

.
Idén, 2008 október 23.-án nem történt különösebb kormányellenes esemény. Arról viszont nagyon kevesen tudnak, hogy történt egy hatalmas átverés. Akiket átvertek, mélyen hallgatnak az egészről, aki tudta miről van szó, az meg könnyesre röhögte magát...
Az ötlet, amiről írok egyszer már bevált, amikor a hidlezáráskor néhány telefonáló átverte a rendőröket. A lényeg az volt, hogy telefonon többen elkezdtek értekezni, hogy Győrből hamarosan megérkezik "az a vonat", amin kétszáz bőrfejű érkezik Budapestre, a tüntetőket támogatni. A pályaudvarra kirohant két szakasz beöltözött rendőr, a beérkező szerelvényt kétoldalról körűlvették. A vonattal persze egy szál bőrfejű sem érkezett, azok, akik ezt a komédiát eljátszották, tisztában voltak azzal, hogy lehallgatják a telefonjaikat! Az átverés sikerült.
Mielőtt a lényeget leírnám, elmondok egy történetet, milyen kaliberű ember ez a gyurcsány ferenc.
Miniszterelnökként Debrecenbe látogatott. Érkezésekor félreverték a harangot, mert már akkor is gyűlölték ezt az embernek látszó férget. A polgármesteri hivatal körbe volt kordonozva,rengeteg beöltözött rendőr volt az utcákon. Természetesen néhány száz tüntető is volt a főutcán, akik igen idegesek voltak.
A megbeszélt időre nem érkezett meg gyurcsány, tolódott a program, a rendőrök egyre ingerültebbekké váltak. Aztán az egyik rendőr kiállt a Piac utca közepére, leállította az arra haladó villamost a polgármesteri hivatal előtt. Az utca túloldalán várakozó dühös tömeg nem láthatta meg, ami ezután történt. A villamos takarásába bevágódott a miniszteri Audi a kísérő autókkal, gyurcsány kipattant a kocsiból, odasietett Kósa Lajos polgármesterhez, kezet fogott vele és pár másodperc mulva besietett a hivatalba. Annyi időt töltött el az épület előtt, amíg néhány vágóképet készítettek róla az ujságírók, aztán, mint a patkány, bekotródott. Igen, így viselkedett Magyarország miniszterelnöke a saját népe között, már akkor is, néhány éve!!
A dühös tömeg kint várakozott és folyamatosan skandált, amit odabent tisztán lehetett hallani.Az emberek elfoglalták az új pozíciókat,ahonnan megdobálhatták a vendéget.
A miniszterelnök távozása ismét büszke államférfihoz illő volt. Villamost megállítani ekkor már nem volt értelme, mert a tömeg már új helyet foglalt el. Most tehát azonos időben kinyíltak a polgármesteri hivatal kapui és a Piac, valamint a Kossuth utca felé néző kijáratokon egyszerre menekült ki kétszer három kocsi. Mindegyiket megdobálták! Azt senki nem tudta, melyikben bujtatták el gyurcsány ferencet! Tehát ennyire gyáva, pitiáner alak az ország első embere!
Az október 23.-ai átverés nagyjából ezen tényeknek az ismeretében született! A Magyar Futam résztvevői elhatározták, hogy a nemzeti ünnep alkalmából felautókáznak a fővárosba. Aztán eszükbe jutott, hogy lehallgatják a telefonjaikat és ebből a hátrányból valami pozitívat kellene kihozni! Ezért vad telefonálásba kezdtek egymás között. Úgy csináltak, minha nagyon sok kocsijuk tartana Pest felé...Arra is tettek célzást, hogy meg kellene zavarni a miniszterelnök beszédét az Operaházban. ...és az eredmény nem maradt el. Az Operaház környékén minden utcát, a sétálóutcáktól a legszűkebb átjárókig minden megközelítési lehetőséget négytonnás betontömbökkel torlaszoltak el a rendőrök.Úgy dolgoztak, mint a hangyák... Olyan lett a környék, mint Irakban, Afganisztánban, vagy a gázai övezetben...de nem hasonlított egy elvileg demokratikus országhoz!
Ahogy közelítettek az ország különböző részéből a Magyar Futamos autók Budapest irányába,úgy lett úrrá a pánik a rendőrökön! Az Andrássy úton lehetett csak az Operához eljutni, itt hagytak egy bejáratot, majd pár száz méterrel ezzel szemben egy menekülési kijáratot! Itt négy-négy betontömböt daruztak az uttestre, közöttük csak akkora rést hagytak, hogy egy személykocsi éppen átférhessen közöttük!
Mire a vidéki autók a Hősök terére érkeztek, a pánik odáig fajult, hogy a betonkockák közötti résekbe már rendőrkocsit állítottak. Erre azért volt szükség, ha esetleg valaki erőszakkal be akar jutni az elzárt területre, hiába töri át a rácsot, beleszáguld a mobilakadályt képező rendőrautóba!
A rendőrök főnöke annyira idióta volt, hogy a mobilakadályt képező rendőrt úgy ültették bele a csíkos járőrautóba, hogy ha valaki nekihajtana, a sofőrt találja telibe. Ilyen "véletlenek" az MTV-ostrománál is gyakran előfordultak...Tökéletesen olyanná vált a helyzet,mint a háborús övezetekben, ahol az öngyílkos merénylők ellen kell védekezni!
Ha az ember nem látja a felvételt, el sem hiszi, hogy ilyen létezhet hazánkban!
A futamosok Pestre érve az előre megtervezett igazi programjukat hajtották végre, nagy mosolygások közepette. Esze ágában sem volt senkinek sem áttörni a kordonokat, vagy belebombázni a betonakadályokba!
A felvételeken látszik, mennyire fél a hatalom a nemzettől, milyen szinten bepánikolnak, ha csak megsejtik, hogy néhány magyar ember szervezetten megindul ellenük!
Az átverés tökéletesre sikerűlt, lehet gratulálni a Magyar Futamosoknak, az ötletük zseniális volt!! Ezt a taktikát máskor is lehet alkalmazni, komoly emberi erőt és technikát lehet lekötni ezzel a módszerrel! A felvételeket végignézve és a pánikot látva csak mosolyogni tud az ember...
Egyrészt látszik, hogy ez a kormány nem véletlenül érdemli ki a II. Patkánykormány nevet, mert ahhoz méltóan viselkedik! (Elődjük, az I. Patkánykormány Trianon idején létezett) Másrészt nevetséges, hogy egy diktatúra végrehajtó szervezetét ilyen szinten át tudja verni néhány dörzsölt hazafi!! Mindenesetre nagyon jól csinálták, minden gratulációt megérdemelnek a Magyar Futam ravasz tagjai!

Dr Nagy Levente
Kunhegyes

Forrás: Nemzeti Internet Figyelő

Nincsenek megjegyzések: