2008. május 29., csütörtök

Ez most már a világvége?

Megjelent a MRSA halálos baktérium. Létrehozták az AIDS utódját?
Kissé megkésve bár -mentségemre: a januárban közzétett New York Times cikket csak most olvashattam- de mint mondják, ami késik nem múlik. Az Evola-vírus és az AIDS után, itt a harmadik, szörnyűséges, gyógyíthatatlan, kegyetlen csapás egy "hús evő baktérium" (“flesh-eating”) a MRSA baktérium képében és valóságában. Megjelenésékor -mint az AIDS esetén- először homoszexuális férfiakat támadott meg, azóta, szerencsétlenségünkre kiderült, MINDENKI megfertőződhet és utána nincsen menekvés. Nincs itt bűnös vagy ártatlan. Mindahányan Isten kezében vagyunk. Nem igaz, hogy a halálos kor csak szexuális úton terjed. Elég egy kézfogás, egy ölelés, vagy ha sebes (fekélyes) testrészünk érintkezik fertőzött felülettel.
Egyetlen használható tanács van jelenleg "forgalomban": ha megsérülünk, az adott testrészt, felületet alaposan fertőtleníteni, tisztítani kell.
Angolul tudóknak javaslom a flesh-eating és a MRSA bacteria beírását a Google keresőbe. Mostanra bő információ áll rendelkezésre az új csapással kapcsolatban.
Szakorvosoknak ajánlom a következő site-ot: http://www.merckmedicus.com/
Nyomatékosan felhívom mindenkinek a figyelmét arra, hogy a fenti link alatt igazán gyomorforgató képeket lehet látni.
Elkezdhetjük a felkészülést a legrosszabbra!
Alábbi képek közlésével az elrettentés a célom. Néhány, Magyarországon megjelent cikk a témában:
Origo
Index
Népszabadság
Euroastra
Magyarország Ma

Nincsenek megjegyzések: