2008. június 9., hétfő

Belpolítika: az szdsz feltételeket szab..


Szőnyi Bartalos Mária


AZ SZDSZ FÉLELME AVAGY GÁTLÁSTALANSÁGA?

Sajnálom az eszdéesz tagjait, mert nem jutott el a tudatukig, hogy néhányszáz ember nem irányíthatja a magyar népet, ha a magyar nép nem akarja azt.

A magyar nép nem akarja az eszdéesz befolyását az ország ügyeibe.

A magyar nép nem akarja, hogy az eszdéesz beleszóljon a magyar nép alkotmányába.

A magyar nép nem akarja, hogy az eszdéesz határozza meg a kettős állampolgárság lehetőségét a külföldön élő magyarok esetében.

Milyen jogon várja el a zsidóság azt, hogy ők megkapják a kettős állampolgárságot?

Milyen jogon akar beleszólni az eszdéesz a külhoni magyarok kettős állampolgárságának lehetőségébe?

Aki bármikor képviselőként a magyar emberek ellen szól hazánkban, az nagyon gyorsan szedje a sátorfáját és költözzön oda, abba a nemzetbe, amely nemzetnek nem mond ellent, vagy amely nemzet tagjai eltűrik az idegenek ellentmondását.

A magyar nép nem tűri el, bármit is gondoljanak az ország jelenlegi vezetői.

Nem tudom, mégis mit gondol Fodor Gábor? Mégis, mit képzel? A seszázaléknyi pártja mibe szólhat bele akkor, amikor a magyar nép új választásokat akar? Nem is akármilyen választásokat akar a magyar nép!

A magyar nép pártok nélküli szakértői kormányt akar, de olyant, amelynek tagjai nem idegenszívűekből állnak, hanem magyar szakértőkből. Ebben helye és szerepe nem lehet eszdéeszesnek, de emeszpésnek sem. Ugye, nem fontos elmagyaráznom, hogy miért nem?

Önök, eszdéeszesek joggal félnek attól, hogy rendesen kiáll a rúdjuk a parlamentből, az országgyűlésből. Nincs ott már régen semmi keresni valójuk. Ugyanis a magyar nép nem a magyar nemzeti érdekeket elhomályosító pártok képviselőit akarja látni a magyar országgyűlésben. A magyar nép nagyon gyorsan új választások kiírását akarja.

Az önök gátlástalansága példaértékű a világ nemzetei számára.

Világossá kell válnia önök számára annak a ténynek, hogy a magyar nép nem szíveli el az önök jelenlétét az országgyűlésben, de azt sem, hogy beleszóljanak a magyar nép alkotmányos ügyeibe.

A magyar nép nem szíveli el azt, hogy az Izraelben ünnepelendő ünnepeiket áthelyezik Magyarországra. A magyar nép sem ünnepli a saját ünnepeit Izraelben. Vegyék tudomásul azt, hogy a magyar nép morális életviteléhez, szokásaihoz önöknek kell alkalmazkodniuk és nem a magyar népnek önökhöz itt, Magyarországon.

Amennyi kárt okoztak tudatosan a magyar népnek és Magyarországnak, én mindannyiuktól megvonnám a kettős állampolgárságot és menjenek rombolni oda, ahol azt eltűrik.

A magyar nép nem tűri el tovább!

A magyar nép új választásokat akar és pártok nélküli kormányzást.


Komárom-Szőny, 2008. június 8.

Nincsenek megjegyzések: