2008. június 11., szerda

Rémálom

Ajánlom mindenki figyelmébe a következő blogot:
remalom. blog. hu
A rémálom okozója: a szcientológia!
Idézet a blogból:
Úgy lépett az életünkbe, mint egy tornádó. Felforgat, tönkretesz mindent, csak romokat hagy maga után. Már semmi nem lesz olyan, mint eddig volt. Hihetetlen, de ma, 2007-ben, Magyarországon ezt egyházként bejelentve, büntetlenül meg lehet tenni
Egy bejegyzés a blogból:
kapcsolatok szci módra
2007.04.14. 20:53 anafeb
Nemzetközi hírnévre teszünk szert lassan, most hallottam, hogy Koppenhágában is olvassák a blogot.Micsoda dolog ez, nektek szabad? Ez nem mókuskodás?
De ha már itt tartunk, esetleg megmutathatnátok M-nek is. Nem csak elmesélni neki, hogy a fiam most micsoda C típusú bajforrás lett. Bizonyítékot tegyetek elé, hogy miért!Megpróbálom röviden összefoglalni: ma sikerült elérni a lányt telefonon, most is csak többszöri próbálkozás után. Aztán közölte, hogy C típusú bajforrással nem beszélhet. És főképp azért nem beszélhet vele, mert a blog még mindig él, és folytatódik. Mindezt monoton, érzelmek nélküli hangon.
A tanfolyamon elakadt, megint visszaküldték az elejére, ez azt jelenti, hogy az alapképzés, amire négy-öt hetet mondtak a toborzótisztek, most, két hónap után sem ért még véget. Jó hosszú lesz, és a szüleinek azt mondta, akkor jön haza, ha elvégezte. Persze, csak látogatóba jön. (Most a "tanulói kalap"-ot tanulja, itthon se tudott haladni rajta, és a problémái ott is előjöttek. Szóval úgy tudom, hogy ez az EPFen kívül van. - anafeb fia)
A magánleveleit először a felettese olvassa, csak ezután kapja meg. A szüleivel tartja a kapcsolatot, havonta egyszer beszél velük pár percet. Szerinte ez így rendben is van. Igen, szcientológus módon rendben van. Még talán sok is... (A magánleveleit állítása szerint már CSAK a felettese olvassa, M meg se kapja. - anafeb fia)

No comment...

Azaz mégis:

a Sátán bukása

Nincsenek megjegyzések: