2008. július 30., szerda

Rendőrségi ügy

.
Ez is egy vélemény
(katt a képre a nagyításért!)

"A sajtótájékoztatón lejátszották az Echo TV egyik július közepi adásának részletét, amelyben Hende Csaba, a Polgárok Házát fenntartó Szövetség a Nemzetért Alapítvány kuratóriumának elnöke arról beszélt, a magyar rendőrség zászlaját oly mértékben bemocskolták, hogy ez az alakulat így nem maradhat fent.
"Egy kormányváltás után a rendőrséget fel kell oszlatni, és újjá kell szervezni, magyarul mindenki elveszti beosztását, és majd valakik, akiket arra a közbizalom megbíz (...), majd eldöntik, ki az, aki újra szolgálatba állhat, és ki az, akit visszavesznek" - fogalmazott a felvételen Hende Csaba.
Török Zsolt szerint ilyen durva támadás a rendszerváltás óta nem érte a rendőrséget, ráadásul az Orbán-kormány egykori igazságügyi államtitkárának részéről.
Az MSZP-s politikus hozzátette: minden demokratának fel kell szólalnia ez ellen, és vissza kell utasítania Hende Csaba kijelentését."

Én pedig a senkiházi Török Zsoltot utasítom vissza: olyan durva támadás még nem érte a jogaikkal élő magyar embereket a rendszer-gengszter-módszerváltás óta, mint 2006-ban (és azután is) a rendőröknek látszó terrorista bandától!

Idekívánkozó idézet:

Morvai Krisztina: "...ha Gyurcsány Ferencet a szabadságról hallom beszélni, (...) sírógörcsöt kapok..."

Nincsenek megjegyzések: