2008. július 29., kedd

Hol vannak a katonák, avagy hogyan támogatják a magyar politikusok a nemzetközi nagytőke további gyarapodását!

.
A háború üzlet!

Most már nem csak pénzel, hanem vérrel is segítik képviselőink Soros, Rothschild és a többi milliárdos további gazdagodását. Miért a mi pénzünkből támogatjuk az afrikai országokat, mit is keresünk Afganisztánban?

Pedig a képlet igen egyszerű! A multinacionális korporációk tulajdonosai megunva (és titkon félve tőle) a lisszaboni szerződés körülötti „demokratikus szarakodást” újabb extraprofithoz akarnak jutni sürgősen. Az afrikai éhezést kihasználva (és az unió felé áramló fekete bevándorlók okozta sokkhatást) ismét nagy üzletet remélnek. Ahány eladhatatlan ócska gép, génmanipulált vetőmag ezertonnaszám raktáron álló mérgező vegyszer és műtrágya most mind a fekete kontinensen fog landolni némi fegyver biznisz kíséretében. Garancia rá a korrupt afrikai vezetők, ők majd átveszik. Az uniós kassza persze kifizeti.
Így az unió állampolgáraival fizettetik meg, velünk magyarokkal is, azt a dacolást, amit a valóban demokratikusan gondolkodó országok polgárainak nem voksa jelentett. Szegény Szentatya szíve minden igazával elhitte e segítőnek mutatkozó kéz gesztusát, holott arról van szó, ismét gyorsan nagyot akarnak markolni az éceszgéberek a közösből.

Ugyanez a helyzet Afganisztánban is, ahol szinte naponta hal meg európai katona, mint a közelmúltban a mi két tűzszerészünk.
Mert mit keres ott honvédségünk? Miért adjunk fiaink vérét? Nem tanultunk a múltból? Vagy egyesek azt hiszik Orel közelebb volt? Mert Kabulból nem érnek ide és itt nem robbanhatnak bombát a fanatikusok? Mert miért is küzdünk ott?

Valószínűsíthető, hogy nem az ellopott trianoni határok visszaszerzéséért harcolnak, hanem inkább az ott található ásványi anyagokért valamint az Egyesült Államok így közvetve Izrael geopolitikai, stratégiai érdekeiért, Oroszország zsarolásáért. Ezekkel a mocskos célokkal, ismét egymás között összekacsintva, benne van az összes jelenlegi parlamenti párt honi és EP képviselője.

A Fidesz politikusait kritika nélkül támogató magyar testvéreim: hol van a vakságotok határa?

Cságoly Péterfia Béla

Polgár Info

Mert Kabulból nem érnek ide és itt nem robbanhatnak bombát a fanatikusok?

Megjegyzéseim:
Ki kit szállt meg?
Drága Cságoly Péterfia Béla: miért kellett belerondítani a jegyzetbe?
Maga nem "robbantgatná", ha kinyírták családját, szétdúlták az országát, idegen eszmék és szokásokat erőszakkal honosítanak meg hazájában?
Egyébbként emlékeztettem: egyetlen afgán "fanatikus" nem "robbantgatot" eddig semmit, nemhogy Magyarországon, de Európában sem.
Rossz a szó használata mindenesetre. Vagy a szó helye, a "fanatikusok", a szövegben.
Fanatikus fundamentálisták a tőke urai a számomra, és azok akik az un. demokrácia, nyugati értékrend és más, hasonló, maszlagok nevében mészárolnak és rombolnak szerte a világban.
A többi stimmel.

Nincsenek megjegyzések: