2008. június 13., péntek

Az esztergomi gyújtogató és ami mögötte lehet

Rózsa-Flores Eduardo
Az esztergomi gyújtogatás, a gyújtogató, ami mögötte van, vagy nincs…

Ez év januárjában valakitől hallottam, aki lelkendezve újságolta, hogy megalakult egy új párt, a Magyar Demokratikus Unió Párt, amely a harmadik erő politikáját kívánja meghirdetni Magyarországon, "ápolja a hagyományokat de nem gátja a haladásnak..." Elmondta, hogy a nagyoktól akarnak szavazatokat elvenni mind balról, mind pedig jobbról. Az illető közölte, hogy a pártfeladatokért kapott fizetés, szolgálati autó, laptop és telefon hitelt adott annak, hogy komoly pénzügyi háttérrel rendelkezik az új párt. A "szociálisan érzékeny emberektől" kapott támogatás állítólag Izraelből érkezik száz milló ft-os nagyságrendben. A források egy részét a létminimum alatt élők segélyezésére fordítják, élelmiszer csomagokat osztanak szét a leendő szavazóknak. Ez az egész, véletlenül nagyon emlékeztet a Tisztelet Társasága, a Centrum Párt, vagy az MDF által betöltött szerepre.
A találkozást követően rákerestem a honlapjukra (www.mdu.5mp.eu), ami akkor még működött. A tisztségviselőket szintén végigböngésztem és több esetben MSZP-s, NBH-s kapcsolatokat lehetett felfedezni. Többek között rátaláltam Perza Renatóra, aki annak idején feltűnt a Kisgazda Párt, és a Magyar Iszlám Közösség körül is (NBH-s feladattal?).

Perza iwiw lapja: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9141959 ; a képek között Veres Jánossal is együtt látható.
Iwiw-es bemutatkozó szövege:
„31 éves vagyok, 2001 óta az országgyűlés tagja. Szakterületeim: Delegáció fogadás, Iszlám országok, biztonságtechnika. 2002 óta a MN V.kerületi parancsnoka vagyok alezredesi rendfokozattal (belbiztonsági tag). Továbbá tagja vagyok az IAA-nek. 2004-ben a Rendészeti Szervek Kiképző Központján oktattam.

Tanulmányaimat 2001-ben ideiglenesen abbahagytam, de régóta célom, hogy egy számomra roppant érdekes és hasznos tudományt sajátítsak el, ezért jelenleg első éves hallgató vagyok pszichológia szakon.

honlapom: http://perzarenato.5mp.eu

Nézegettem az ismeröseit az iwiw-ben, csak egy párát közülük:

Demszky Gábor
Kóka János
Chechen wolves (Csecsen farkasok)
Kökény Mihály (Misi)
ORFK RSZKK Büfé és Étterem
ORFK RSZKK Gépjármű-vezetéstechnikai Alosztály

Magyarok Nyilai…. Pardon, tévedtem, az nincs ott

Saját honlapján (http://perzarenato.5mp.eu/web.php?a=perzarenato) lobbistaként tünteti fel magát, gondolom ha kell támogatást gyűjt, vagy gyújtogat mint Esztergomban

Képviselőnek adta ki magát a nyakon lőtt gyújtogató

Nyakon lőtte az egyik kommandós P. Renátót a rajtaütés során.

A férfit, aki azt állítja magáról, hogy iszlámszakértő és hogy a Független Kisgazdapárt országos központjának biztonsági és protokollfőnöke volt, az esztergomi polgármester elleni Molotov-koktélos akciók egyik gyanúsítottjaként vették őrizetben. A Blikk szerint P. Renátó a kisgazdáktól valóban kapott parlamenti belépőt, de Torgyán József nem emlékszik rá.

A kórházban veszik őrizetbe P. Renátót, aki a Készenléti Rendőrség terrorelhárító csoportjának elfogó akciójában sérült meg a nyakán. P. Renátót és három társát gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy egy helyi vállalkozó megbízásából áprilisban Molotov-koktélokkal felgyújtották Meggyes Tamás esztergomi polgármester autóját és házát.

A végrehajtó vagy szervező P. Renátót kedden Dunaharasztiban kapták el, de az egyik kommandós véletlenül nyakon lőtte őt. A lövedék csak súrolta a nyakán a bőrt, de a rendőr ellen foglalkozáskörében elkövetett veszélyeztetés miatt eljárás indult.

A Blikk szerint P. Renátó saját honlapján azt állítja magáról, hogy 2001-től az Országgyűlés tagja, valamint hogy 2001-2003 között a Független Kisgazdapárt országos központjának biztonsági és protokollfőnöke, 2003-2004 között a Honvédelmi Minisztérium parlamenti szakértője, 2004-2007 között pedig az Országgyűlés egyik protokoll szakértőjének közvetlen munkatársa volt. Az önéletrajz szerint 2005-től a Magyar Iszlám Közösség kormánykapcsolatokért felelős vezetőjeként, 2005 decemberében Szudánban pedig delegációvezetőként tevékenykedett.

A Blikk kérdésére a Magyar Iszlám Közösség elnöke, Bolek Zoltán elmondta, P. Renátót 2002-ben kizárták, miután egy fénymásolóval nem tudott elszámolni. - Amikor Szudánban jártunk, mondták a helyi partnerek, hogy már volt kint náluk egy magyar országgyűlési képviselő. Kiderült, P. Renátó volt az, és parlamenti belépővel igazolta magát. Oroszul és angolul folyékonyan beszél, arabul is tud valamicskét.

Gyakorta emlegette a kisgazdákat, akiknek, állítása szerint biztonsági főnöke volt. Torgyán Józsefnek, az FKGP egykori elnökének nem mondott semmit P. Renátó neve. - Egyáltalán nem ismerős ez a név - mondta a lapnak Torgyán. - Több mint százezer tagja volt a kisgazda pártnak, és több százezer emberrel fényképezkedtem.

A parlament sajtóosztályán azt mondták, hogy ilyen nevű ember nem dolgozott az Országgyűlésben, kiváltképp a protokoll főosztályon, ám hatósági forrásból kiderült, P. Renátónak valóban volt parlamenti belépője a kisgazdáktól. A HM-nek soha nem volt szakértője. Sem a protokoll, sem a biztonsági szakmában nem hallottak róla. A titokzatos embert ma a kórházi ágyán várhatóan letartóztatja a bíróság, mint ahogy három rendőrségi fogdában lévő társát is.

Index.hu

(http://index.hu/politika/bulvar/renatope06/ )

Módfelett érdekes az, hogy az index kihagyta a lajstromból a Perza-Veres János közös képet…lehet, Veres ártatlan…hogy kik nem állnak oda pózolni ártatlan magyar politikusok mellé..

2008. első félévében egyre több helyen jelent meg az MDU a híradásokban, vagy jelentett meg közleményeket, felhívásokat:

MTI: http://ots.mti.hu/news.asp?view=2&newsid=48003 ; http://ots.mti.hu/news.asp?view=2&newsid=48695 (Felhívás 2008. március 9-én: Ne menjenek el szavazni!)

Népszava: "MDU: konzervativizmus a haladásért"
http://www.nepszava.hu
(az oldal közepe felé található a cikk)

Stop.hu: http://www.stop.hu/

A megszűnt honlap helyetti új honlap lehetséges domain címe: mdu.hu. A domain regisztráció a kód beütése után itt található.

A honlap mára megszűnt, a jelszavukra azonban emlékszem:"Nem ígérünk, hanem teszünk, együtt-egymásért" A vége ugye ismerős?
Harmadik vonalbeli fantáziátlan, tehetségtelen komcsi ütődöttek…

Mindezek után csak pár kérdés, jogos felvetés marad:

Lehet, a terror-elhárító rendőrök nem tudták, hogy nem kell, nem szabad elfogni az Esztergomi gyújtogatót?
Talán mégiscsak érdemes odafigyelni az "MDU"-ra? ...nem lehet véletlen kapcsolatuk Perza Renatoval…
És ki tudja, nincs e valamiféle kapcsolat a Molotov-koktélos nevetséges –esetleg- önmerényletekkel…az MSZP bizonyos köreik talán többet tudhatnák erről.

Egyszer, majd, megkérdezzük őket… a bíróság előtt.


Ég a város, ég a ház is...nem is egy ház, hanem
száz is...
Ég az ország lassan...
Nem égő gyerekek, ott a másik grundból?

Az Esztergomi polgármester felgyújtott épülő háza


Frissítés!

A kamu párt
(izraeli pénzből, mszp-s közvetítéssel?)
és a gyújtogató
A Magyar Demokratikus Unió Párt elnöksége
Perza Renátó a bal-szélén

Perza Renátó és a Magyar Demokratikus Unió Párt elnöke
Urbán-Szabó László

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Edu!

Még az a "nagy szerencsénk", hogy renátó véletlenül "sem" ZSIDÓ. Már a pofáját is betiltanám; ahogy Márai mondja, 25 éves kora felett mindenki felelős az arcáért, azaz: mindenki olyan, mint amit az arcáról le lehet olvasni.

Ez egy féreg hazánk testében, aki még a rábízott idegenérdekű feladatot sem tudja ellátni (lsd. letartóztatása), miközben a világ egyik rambójának állítja be magát.

Egyértelmű a célja/juk (MDU): bomlasztás, és a káosz tovább növelése - biztos vagyok benne, hogy közel-keleti, cionista és álszocialista-globálkapitalista azaz "utódpárti" mecénások állnak mögötte/ük.

Örülök a cikkednek, mert a neve volt egyedül ismerősen csengő, de semmit nem tudtam róla. Az ilyenekkel szembeni egyetlen megnyugtató tudat számomra az, hogy a Mindenható igazsága előtt színt fognak vallani, és elnyerik a féregmunka méltó jutalmát.

Továbbra is nagyon szívesen veszem a leveleidet, linkjeidet, mert nagyon hasznosak. Isten adjon továbbra is erőt Neked a munkádhoz!

Ölellek és csókollak: Öcséd

yence írta...

Hogy mik nem vannak. :)
Olvastalak. Gratulálok a tényfeltáró munkához!
Szebb jövőt!
Üdvözöllek: y'