2008. augusztus 15., péntek

Grúzia elnöke: Izrael ural bennünket

.
Mihail Szaakasvili grúz elnök csütörtökön ország-világ előtt kimondta azt, amiért Moszkva neheztel Nyugat-Jeruzsálemre és Tbiliszire: A mostani háborúra és annak befejezésére Grúzia számára a cionisták hozzák meg a döntéseket. A tbiliszi kormányban két kulcsfontosságú tárcát is zsidók irányítanak.

Mihail Szaakasvili Amerika- és Izrael-barát grúz elnök csütörtökön kijelentette, hogy Grúziát tulajdonképpen az izraeliek uralják, s ő maga az Elbit és az Izraeli Légi Ipari Vállalat képviselője hazájában.”Nálunk izraeliek hozzák meg a döntéseket a háború és a béke ügyében” - idézi Szaakasvili szavait a héber nyelvű Máhláká Risoná nevű izraeli világhálós hírportál.

Szaakasvilit az újságírók megkérdezték, hogy az orosz rosszallás miatt Izrael beszünteti-e a fegyverszállítmányokat Grúziának. A grúz elnök azt válaszolta, hogy erről ő nem tud, mármint a beszüntetésről.

A grúz elnök véleményét megkérdezték azokról a zsidókról is, akik a háború kitörése után elmenekültek Grúziából. „Nézze, két kettős állampolgárságú zsidó miniszterem is van a grúz kormányban, s így nálunk izraeliek hozzák meg a fontos döntéseket a háború és a béke ügyében”, jelentette ki Szaakasvili.

David Kazarsvili grúz védelmi miniszter zsidó (Nos, mi ismerünk egy másik európai országot is, ahol zsidó a védelmi miniszter – H. J.), aki mindössze 30 éves. Kazarsvili 14 éves korában a nagyanyjával együtt kivándorolt Izraelbe, de másfél éves szentföldi tartózkodás után rájött, hogy számára sem ott van a Kánaán. Kazarsvili már 26 éves korában pénzügy- majd később hadügyminiszter lett Grúziában, habár katonaként egyetlen napot sem szolgált a grúz és az izraeli hadseregben.

A grúz kormány másik zsidó minisztere Timur Jákobsvili.

Hering József - HunHír.Hu
.

Nincsenek megjegyzések: