2008. augusztus 15., péntek

"Enyhe undorral" fogadta Orbán szavait az orosz nagykövet

.
Visszautasította a Fidesz elnökének kijelentését a budapesti orosz nagykövet. Orbán Viktor a grúz-orosz konfliktusról egyebek mellett azt mondta: az elmúlt 20 évben nem volt példa olyan nyers erőpolitikára, mint amit Oroszország az elmúlt napokban vállalt.

Az orosz nagykövet, Igor Szavolszkij a TV2-ben kijelentette: Orbán Viktor valótlanságot állít, és egyrészt nyugodtan, másrészt enyhe undorral fogadja szavait.

A diplomata hozzátette: ami a külpolitikai kérdéseket illeti, "ők (a Fidesz politikusai - a szerk.) az amerikai neokonzervatívok zsebéből prédikálnak".


InfoRádió

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Orbán még mindig ott tart, hogy minden ruszki kommunista.Azt hiszi evvel bevágodhat USA politukusoknál ? Látthatta, miként hagyták cserben a zsidó szarkeverés után Grúziát.

Nem értem, hogy lehet Orbánnak jogászi diplomája. Mert én még az érettségin sem engedtem volna át történelemből. Stalin is egy grúz-zsidó pszichopata szadista ember volt, aki az orszokat jobban elnyomta mint minket. Ez a barom nem is találkozott orosz katonával, én igen mert a nagypapámék a gulág fogság után, ahol tudta segítették a határőrségben tartozkodó négy-öt napra étlen -szomjan szolgálatba kirakott orosz kiskatonákat, ők látták kint Szibériába milyen életük is van az orosz embereknek.

Ha nem a hatalmi vággyal és kisebbségi rendűségével lenne elfoglalva, tanulhatna a történelemből, úgyanis 1956-ban az oroszok nem akartak mindenképpen beavatkozni. Az akkori vezérkari fönőkök értetlenül álltak, miért nem akadályozták meg előbb a vérengzést, mivel ők figyelmeztették a magyar vezetést a Magyarországon tartozkodó CIA-s ügynökök mozgásáról.
Nagyon sok hiteles dokomentum filmet fel lehet lelni az ezekről szóló jelentésekről, kérje a meg a BBC arhívumát biztosan szívesen küldenének neki belőle.


http://www.youtube.com/russiatoday

http://www.russiatoday.com/news/news/29043

http://www.stratfor.com/weekly/russo_georgian_war_and_balance_power




Graphic for Geopolitical Intelligence Report