2008. szeptember 4., csütörtök

A fidesz folytatja a pancser "külpolitizálást"

.
Orbán: Közép-Európa komolyan veszi az orosz külpolitikai veszélyt

A pártelnök kifejtette Bushnak: nagyon határozott, egyértelmű álláspontra van szükség a nyugati világ részéről azzal kapcsolatban, hogy „a 20. század külpolitikai módszerei nem köszönhetnek vissza a 21. században (...), konfliktusokat katonai intervencióval rendezni egy független, demokratikusan megválasztott kormánnyal rendelkező ország ellenében nem lehetséges”. A beszélgetésen szó esett arról, hogy „Közép-Európa komolyan veszi azt a veszélyt, amelyet a mostani orosz külpolitika jelent”.

2008. szeptember 3, USA, Minnesota, St. Paul,

D. Horváth Gábor: Gáz

D. Horváth Gábor: A tökéletesen artikulálható hazai érdek képviselete valóban azt kívánja-e tőlünk, hogy atlantistábbak legyünk Amerikánál? Magyarország gazdasági fellendülése érdekében tényleg hitet kell-e tennünk kizárólagosan Oroszországgal szemben és az Egyesült Államok mellett? Valóban magyar érdek-e az egyik gázvezeték programjának előkészületeiben való részvételünk felfüggesztése és a másik vezeték melletti ideológiai elkötelezettség?

(Magyar Nemzet, 2008. szeptember 4.)

Rózsa-Flores Eduardo:

Ez van!

(Szurdokpüspöki, 2008. szeptember 4.)

Mai kérdésem: és ha Obama nyer?

További Orbán-agybajok

A pártelnök kifejtette Bushnak: nagyon határozott, egyértelmű álláspontra van szükség a nyugati világ részéről azzal kapcsolatban, hogy "a 20. század külpolitikai módszerei nem köszönhetnek vissza a 21. században (...) konfliktusokat katonai intervencióval rendezni egy független, demokratikusan megválasztott kormánnyal rendelkező ország ellenében nem lehetséges".

ELKÉPESZTŐ IDIÓTA!!! Miután USrael 2001 óta kizárólag katonai intervenciókkal operál és teper le egyik népet a másik után. Miután egyebet nem tesznek mint vadul építik permanens katonai bázisaikat a "független tartományaikban" hogy vállalkozik bárki ilyen agybajos kijelentésre?? Hogy képes mindent elfelejteni és "független, demokratikus" kormányokról makogni melyek mindenki által köztudott amerikai-izraeli GYARMATOK cionamerikai bábuk elnökletével.


A beszélgetésen szó esett arról, hogy "Közép-Európa komolyan veszi azt a veszélyt, amelyet a mostani orosz külpolitika jelent". A Fidesz elnöke azt mondta, a közép-európai államoknak egymással együttműködésben "vezető szerepet kell játszaniuk abban, hogy Európa egységes hangon szólaljon meg (...) mi vagyunk legközelebb ehhez a térséghez, a szintén veszélyeztetett Ukrajna a mi szomszédságunkban van".

Viktor térj észhez?

A beszélgetésen szó esett arról, hogy "Közép-Európa komolyan veszi azt a veszélyt, amelyet a mostani orosz külpolitika jelent". A Fidesz elnöke azt mondta, a közép-európai államoknak egymással együttműködésben "vezető szerepet kell játszaniuk abban, hogy Európa egységes hangon szólaljon meg (...) mi vagyunk legközelebb ehhez a térséghez, a szintén veszélyeztetett Ukrajna a mi szomszédságunkban van".

Viktor térj észhez!!! Micsoda szerepe lehet a politikailag és gazdaságilag NULLÁRA süllyesztett valahai Magyarországnak a nagyhatalmak játékaiban??? Magyarország (és benne a magyarok) az egyetlen veszélyeztetett állatfajta, hála neked és műellenzékünk elképesztően buta és romboló szereplésének.

Orbán Viktor az MTI érdeklődésére elmondta: úgy érzi, hogy a McCain-Palin páros győzelmi esélyei erősödnek.

Ez a hülyeség non plus ultrája mellyel betetézte Orbán minden eddig balfogását. Nyíltan, kérdezetlenül és teljesen feleslegesen "kiáll" a republikánus szarjancsik mellett, amikor MINDENKI TUDJA hogy a hazug-kétszínű-szenteskedő, saját bevallása szerint rendszeresen élvezettel onanizáló Palin az, aki szerencsére kitöri majd a háború mániákus McCain nyakát. Ez a nő TRAGÉDIA a republikánusok részére. Mellesleg egy óvoda vezetését sem bízná rá őt épelméjű ember!!!
Majd amikor Obamat megválasztják, vakarhatja Viktor fejét hogy hogyan fogja ellensúlyozni McCain melletti, totálisan felesleges és buta pártos és "harcias" kiállását!!!

Ha azt hiszi hogy Amerikában bárki jó néven veszi egy idegen senkiházi belügyekbe való beavatkozási kísérleteit, hamarosan felébred és belelóg az újja a bilibe.

Magyarország részére Viktor lassanként veszélyesebbé válik mint a szadesz-maszop cion kormány!!

M. Éva (AU)
.

1 megjegyzés:

A.L. írta...

nem is értem mit várnak Amerikától, mely már számtalanszor cserbenhagyott minket a történelem során. A legignoránsabb, legegoistább nemzetek egyike.Ha az oroszok elzárják a gázt, mit fogunk csinálni? Vagy azt hiszik, hogy majd Amerika segít?Szerintem az is jelzésértékű, hogy a Fidesz "prominens" emberei (most már Áder is) mind húznak Brüsszelbe. Bárhova mennek, csak itt ne kelljen lenni. Talán tudnak valamit az elkövetkezendő időkről?