2008. szeptember 2., kedd

Budapesti orosz nagykövet beszédéhez

.
(Edu, belőlem kikívánkozott az alábbi. Nem várom hogy leközöld, egyszerű de megalapozott vélemény nyilvánítás. Amennyiben bármely részletét fel akarnád használni - lelked reá.

Üdv
Éva)

Kivonatok a beszédből:

A tűzszünet beállta után Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció elnöke és Nicolas Sarkozy, Franciaország elnöke az EU nevében olyan alapelveket fogalmazott meg, amelyek mentén lehetséges lett volna mind a dé-loszét-grúz, mind az abház-grúz konfliktus megoldása. A kibontakozás útja ki volt jelölve.

Ezt keresztezte az a manipulatív propaganda-hadjárat, amely Oroszország ellen indult politikai parancsra. Amit a tévében láttunk, az orwelli világ. Műhisztéria volt amiatt, hogy az orosz csapatok "csigalassúsággal" vonulnak ki, bár minden az előre bejelentett menetrend szerint történt. Viszont nem láthattuk, hogy Chinvaliban, a helyi parlament kiégett épülete előtt gyászkoncertet tartott - könnyezve - a világ egyik legnagyobb karmestere, Valerij Gergijev a Mariinszki Színház zenekarával. Ezt nem volt szabad mutatni, mert a képen látni lehetett a pusztulás mértékét.

A másik "csapásirány" a Medvegyev-Sarkozy-terv félremagyarázása. Ebből egy magyarországi példa: Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levelet írt azoknak az európai elnököknek, akik feltétlen szolidaritásukat fejezték ki Grúziával. Abban az említett tervnek csak egy alapelvét tartotta fontosnak támogatni - azt, ami nincs is benne, és ami Grúzia területi integritásáról szólna. Íme a dokumentum hatodik pontja: "Meg kell kezdeni Dél-Oszétia és Abházia szilárd biztonsága biztosítása módozatainak nemzetközi megvitatását."

Ami a szokásos kioktatást illeti a területi integritásról, végképp nincs erre erkölcsi joga a NATO-nak Irak és Koszovó után. De hogy ha partnereink pragmatikusan állnak hozzá a helyzethez, akkor Oroszország és a Nyugat között megmarad a normális együttműködés. Rajtunk nem múlik.

Kommentár:


Eminensen értelmes és jól megfogalmazott válasz a világot elárasztó cionista hisztéria keltésre

Ami minket magyarokat legerősebben és hátrányosabban érint, az műellenzékünk elképesztően ostoba "szolidaritása" a cionista amerikai grúziai bábúval. A Fidesz kijelentése természetesen Washington-Tel Aviv parancsra történt. Szó szerint és gondolkodás nélkül megismételték a kiadott cionista propagandát amivel garantáltan nem használtak nyomorult hazánknak és a már alaposan megtépett renoménknak.

A grúz tényeket mindenkinek ismernie kellene de a gyengébbek kedvéért megismétlem dióhéjban.
- Egy, Oroszországot kikerülő, olajvezeték létrehozására úgy az amerikaiak mint Izrael százbilliókat fektetett bele Grúziába. Az olajvezeték IZRAEL OLAJ ELLÁTÁSÁNAK BIZTOSÍTÁSÁRA szolgál.
- Előzetesen választási csalással beültették Amerikában nevelt bábukat a grúz "trónra" biztosítván az olajvezeték zavartalan építését. Izraeli tanácsadók tízezrei lepték el az "önálló" Grúziát, irányították a kormányt és öntötték el amerikai meg izraeli fegyverekkel a bábországot.

- Az olimpia megnyitása napján megpróbáltak fait a complit teremteni, tankokkal lerohanták és szétlőtték Oszétiát remélvén hogy evvel elvágják az orosz medve kaukázusi köldökzsinórját. Kivételesen és meglepően a zsidók alaposan félre kalkuláltak. Putyin okos, határozott és azonnali válaszára nem számítottak. Csúfosan alulbecsülték az orosz medvét. Miután Putyin könnyed szerrel szétverte a grúz hadakat, első dolga volt kitessékelni minden izraelitát Grúziából!! A pajeszosok nyakukat törve engedelmeskedtek és menekültek ahogy lábuk bírta.
- Egyetlen ellen fegyvere maradt a dühöngő cionvilágnak, ez pedig a szokásos DEZINFORMÁCIÓ világgá kürtölése. Hisztérikus és hazug orosz ellenes kampányba kezdtek. Különös előszeretettel terjesztvén hazugságaikat az elmaradott, alulinformált, tényeket nem ismerő, gettó lakósokkal telített kelet európai országokban, mint pl. nálunk meg Lengyelországban.

Érdemes rövid elemzésre a mai napig uralkodó sikeres orosz ellenes hisztéria keltés Kelet Európában. Az 1990-es gengszterváltás óta csepegtetik szisztematikusan a cionmérget mely azt sugallja hogy kizárólagosan csak az orosz ma is az ellenségünk. Hogy az oroszokat kötelező utálni mint ahogy kötelező rajongani a minket tönkretevő, gyarmatosító, kifosztó és megalázó globalizált cion világért.

Egyénileg több okom lenne utálni az orosz megszállást mint mindazoknak akik hallásból ismerhetik csak ezt.
Osztályidegen "fasiszta" családomat tönkretették, megismertük Róthmanó börtöneit, a kitelepítést, az éhezést és a megaláztatás minden lehető formáját. Végül kénytelenek voltunk elmenekülni a kötél elől. Sokan a mai napig rossz néven veszik ezt az önvédelmet és kitanítgatnak hogy emigrációból mit illik és mit nem illik mondanunk.

Mindezeket a félrevezetetteket szeretném felvilágosítani arról, hogy nem az oroszok hanem az általuk ördögi okossággal nyakunkba ültetett CIONISTA "magyar" bitangok tettek minket és százezreket tönkre!! Nem az oroszoknak köszönhetjük sem a kényszermunka táborokat, sem a kitelepítést sem az embertelen börtön életet. A szemet szempilláért könyörtelen zsidó bosszúnak
köszönhetjük minden szenvedésünket. Akinek kétsége van az abszolúte cionista uralomról, kérem vegye elő a Róthmanó kormány listáját, melyben mást mint cionista zsidót nem fog találni még mutatóban sem. Aki eredetileg volt mutatóban, azokat szépen felakasztották koncepciós perek ürügyével.

Az oroszoknak ezüst tálcán adott át minket - és fél Európát - a nyugat!! Az a nagyságos nyugat melyet ma az EU képében kötelező alázatosan tisztelni! Az a nyugat mely először levágta kezünk-lábunk-fejünket Trianonban és utána ajándékképpen odaadott a szovjetnek. Az a nyugat mely minket még soha meg nem segített, de örömmel tett nyomorulttá a Szentszövetség gazságai óta történelmünkön keresztül.
Nem meglepő hogy a szovjet örömmel fogadta el a nem várt európai gyarmatokat és uralkodott felettük.
A kereszteshadjáratok idején a nyugat békéje és jóléte érdekében a töröknek engedték át a "nyugat mentő" szerencsétlenül megtévesztett magyarokat. Érdemes elmenni Kőszegre a vár alá és elolvasni az ott kitett keserűen igaz táblát. "A nyugat megmentéséért Trianonnal megjutalmazott Kőszeg" áll a táblán.

(Miért csak az oroszokat kötelező utálni odahaza, miért nem a törököket vagy tatárokat akik manapság nagyon divatos "testvéreinkké" avanzsáltattak a kurultájasok által.)

A nyugat pedig teljes mértékben cionista tőkések által uralt évszázadok óta. Ez a nyugat találta ki hogy pénzzel csak zsidók bánhatnak mert az "megalázó foglalkozás" mindenki más részére. Ez a nyugat engedte az Illuminatiknak (ma Bilderberg és AIPAC) hogy felépítsék a bolsevizmust Oroszországban. Azt a bolsevizmust melyet a világháború alatt katonai nagyhatalommá tett a nyugat és mellyel az angolszász felső osztályok még 1990-es években is kokettáltak. A "hidegháború" előre megírt színjáték volt mindössze, előre megvont határokkal és érdekszférával.

A cionista világuralom és az oroszok összetűzése idején nekünk magyaroknak semmi okunk nincs az előbbi oldalára állni. Okosabban tettük volna ha már a gengszterváltás idején kiépítettük volna keleti piac lehetőségeinket és akkor is, ma is, semlegesen és diplomatikusan kezelnénk keleti szomszédainkat.
A szánalmas és patetikus orosz elleni pincsikutya ugatással ugyanis mindössze újabb lenézésünket érjük el. Keleten és nyugaton egyaránt.

Metz Éva (AU)
.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy tűnik, nem ismerünk harmadik utat.Valamilyen s*get mindíg tisztára kell sikálnunk.Most akkor ki a jó hódító?Kitől várjunk megoldást, mert valahogy egyedül nem megy.