2008. szeptember 2., kedd

Te jó ég, egy újabb bolha köhög

.
Németh: Oroszország vonuljon ki!
Be kell hívatni Szavolszkijt és kilépni a Déli Áramlatból

Páratlan európai egység jött létre Grúzia ügyében – jelentette ki Németh Zsolt, a parlament külügyi és határon túli magyarok bizottságának elnöke budapesti sajtótájékoztatóján, ahol Göncz Kinga részéről – a külügyminiszter ez irányú ígéretét idézve – határozott fellépést szorgalmazott a magyar belügyekbe beavatkozó Igor Szavolszkij orosz nagykövet ellen.

Ez már viccnek is rossz Németh elvtárs!! Csoda hogy nem fulladt még bele a nagy köhögésbe. Maga tényleg elhiszi hogy ezen ugatások bármire vezetnek saját maga nevetségessé tételén felül? Hogy a PATKÁNY lányával is összeszűri a levet miközben köhög megnyugtató! Megnyugtató mert nagyon szeretem Likudfideszesektől első kézből hallani szadeszes összefűzéseiket-összeborulásaikat. Talán lesz elég ember aki rájön becsapósdis játékaikra 2010-re, ha eleget köhögnek szadeszes körökben.

Nyilván még senki nem világosította fel hogy a "nyugati" Nabucco áramszolgáltatás NEM LÉTEZIK tisztelt Németh elvtárs. Erősen kétséges hogy 4-5 év múlva létrejön-e, egyenlőre viszont garantáltan NINCS. Miután "szakértő" lévén ennyit sem tud és nyilván szadesz-ficerés propaganda brosúrákon kívül mást nem olvas, engedje meg hogy legalább két tényről felvilágosítsam.

1.)Ha kilépnek az orosz áramkörből, hoppon maradnak miután SEMMI energia forrásunk nincs mióta kiárusították a makói gázmezőt a kanadaiaknak szép szadeszes együttértésben!!

2.) Ne röhögtesse ki magát a "pártatlan európai egységgel". Nyilván nem vette észre hogy a teljesen hitelét vesztett, kirúgás előtt álló Gordon Brownon kívül EGYETLEN EU ország sem tesz mást mint halkan morog és egyezkedik az orosszal!!! Nyugaton még létezik az a realizmus ismeret amit önök fideszesek régen kidobtak az ablakon.



A fidesz nem-nagyon-titkos fegyvere, amelytől Moszkvában nyilvánvalóan mindenki be lehet sz...va

Sem nyugati "haverjai" sem Moszkva nem fog köszönetet mondani bolha köhögéséért. Elképzelhető viszont hogy hazánkat ismételten megleckéztetik és a nép fagyoskodhat a tél folyamán. Tisztában vagyok avval hogy ez utóbbi egyáltalán nem érdekli a fideszes maffiát, de talán-talán szavazóikat igen??

M. Éva

Európa lelkiismerete
Stier Gábor
2008. szeptember 2.

Hogyan büntessük meg Oroszországot? – tette fel a kérdést komolyan a rendkívüli uniós csúcs összehívásakor Európa. E harcias felvetés aztán szép csendesen odáig simult, hogy az európai elit azon kezdett el gondolkozni, miként is lehetne legalább a büntetés látszatát megőrizni. A külpolitikai kérdésekben megosztott Európa tehát ismét csak arra volt képes, hogy kissé megnyugtassa a lelkiismeretét, s úgy tegyen, mintha potenciális hatalmi pólus lenne.

Istennek hála hogy még a Strabag nemzetben is van tisztán látó újságíró aki megerősíti előbbi szöszzenésemet!

Metz Éva (AU)
.

Nincsenek megjegyzések: