2008. augusztus 17., vasárnap

Rózsa-Flores Eduardo: Irak az irakiaké, Afganisztán az afgánoké!

.

(Reflexióim egy mai hírhez: Bush: Dél-Oszétia és Abházia Grúzia része)

Kijelentem ami evidens és ezért vitathatatlan igazság: Afganisztán az afgánoké, Irak pedig az irakiaké, itt nincs helye vitának! Ergo: az amerikai elnök tehet egy szívességet, de előbb szíveskedjék a HAZUGSÁGOK és más fondorlatos ürügyekkel megszállt országokból azonnal kivonulni.
Imádni való, ahogyan a modern kori kalóz módra viselkedő amerikai külügyminiszter hangoztatja aggodalmait és ahogyan az Európai Unió helyett is nyilatkozgat. Megjegyzem: egy másodpercre nem izgat e két közveszélyes bohóc ugrándozása. Aggaszt, hogy még mindig -azaz eddig soha- nem kaptunk megnyugtató magyarázatot -nem hogy büntetést kaptak volna az elkövetők- az amerikai imperialista megszálló csapatok az általuk megszállt országok civil lakossága ellen elkövetett számtalan rémtettre. Erről beszéljen George Bush, emiatt aggódjon Condoleezza Rice.
Nem hagyhatom megjegyzés nélkül és érdeklődnék, hogy több mint 60 évvel a Második Világ Háború befejezése után is mit keresnek amerikai megszálló csapatok szinte minden harmadik európai országban?
Mikor szándékoznak visszatérni a lemészárolt őslakosoktól elrabolt országukba?
Milyen erkölcsi alapból ítélnek el, vagy akár megjegyzést tesznek bármely más ország -még ha ez esetben azt az országot Oroszországnak hívják- cselekedeteire, intézkedéseire, különösen akkor mikor az egész -ismétlem: az EGÉSZ- helyzet előidézői, provokálói maguk az amerikaiak?
Csak a hülye nem tudja, hogy a megalomán, pszichopata grúz elnök washingtoni ügyvédkedése idején került szolgalati viszonyba a CIA-val, hasonlóan az afgán amerikai bábhoz, helytartó Hamid Karzaihoz...És azt is illik tudni, hogy -részben- az eszelős cionista, globális szarkeverő George Soros pénzén főzték meg azt a "forradalmat" Grúziában melynek révén hatalomra került a satrapa Saakashvili, és ugyanígy, az ukrán Viktor Juscsenko hatalomra kerülése, a CIA fedőszervezeteként operáló Open Society Foundation (Nyitott Társadalom Alapítvány) hathatós közreműködésével vitték sikerre.
Megjegyzem, nincs miért sajnálnom Slobodan Milosevicset, aki egy ideje -remélem- elfoglalta az őt megillető helyet. De, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szerbiai, Otporos (Ellenállás) szintén "narancs színű" szarkeverése mögött is ott volt a Soros-féle gang, pénzzel és tanácsadóival. Ami Tbilisziben és Kijevben sikerült, az nem jött össze Nándorfehérvárott.
Hogy kemény fejűek a rácok, ezt mind tudjuk...
Narancs-színű szarkeverésről eszembe jut szegény hazánk...ahol most, napok óta "euro-atlanti orientációnkból fakadó kötelezettség"-ről papol egy vidéki kis focista, volt miniszterelnök, aki mikró bolhaként ugrál a nagy rakás körül...fenyegetőzik, fogát vicsorítva...
Nevetséges, de nem ezért nem átlátszó.
Szóval: jó lenne ha az amerikai és egyéb megszálló csapatok gyorsan megkezdenék a kivonulást az összes általuk megszállt országból, addig is tartózkodjanak a más országok belügyeibe történő beavatkozástól és ha kérhetném, fizessék ki az összes törött üveget, takarítsanak maguk után rendesen ám, valamint vigyék magukkal rohadt narancsaikat.
A bűz kezd elviselhetetlenné válni!
.

Nincsenek megjegyzések: